Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΟ

Συνελήφθη 23χρονος αλλοδαπός για ρίψη και κατοχή φωτοβολίδων στον αγώνα ποδοσφαίρου Α.Ο. Κέρκυρα- Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός
 Επιπλέον συνελήφθη ένας ημεδαπός για κατοχή καπνογόνων και ένας ακόμη για εξύβριση  αστυνομικών και απείθεια
 Κατασχέθηκαν δύο (2) καπνογόνα, μία (1) φωτοβολίδα  και ένας (1)  εκτοξευτήρας φωτοβολίδων
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της βίας στα γήπεδα  και των μέτρων που λαμβάνονται κατά την διενέργεια των αγώνων ποδοσφαίρου, συνελήφθη χθες (28-8-20110) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας ένας ...


...23χρονος αλλοδαπός για κατοχή και ρίψη φωτοβολίδων, κατά την διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου Α.Ο Κέρκυρα-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς φέρεται κατά την διάρκεια του αγώνα να έριξε δύο (2)  φωτοβολίδες προς την κερκίδα  και τον αγωνιστικό χώρο. Από την αστυνομική έρευνα και την ανάλυση των στοιχείων, που αποτυπώθηκαν από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του γηπέδου, κατέστη δυνατός ο εντοπισμός του και η σύλληψη του στο λιμάνι της Κέρκυρας, όταν αυτός αποχωρούσε με άλλους οπαδούς.

Στην κατοχή του βρέθηκε μία ακόμη φωτοβολίδα καθώς και ένας μεταλλικός εκτοξευτήρας με διάφορα εξαρτήματα.

Επιπλέον κατά τον έλεγχο που διενέργησαν αστυνομικοί στους φιλάθλους. που προσέρχονταν στο γήπεδο. εντοπίστηκε ένας  25χρονος ημεδαπός ο οποίος μέσα σε σακίδιο έφερε δύο καπνογόνα σε μεταλλικές συσκευασίες.


Συνελήφθη ακόμη ένας 18χρονος ημεδαπός διότι κατά την έναρξη του αγώνα αρνήθηκε τον έλεγχο στην είσοδο του γηπέδου και εξύβρισε τους αστυνομικούς.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας