Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΟΛΟΣ Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗ... ΝΔ !

Σαμαρικοί, ντορικοί, καραμανλικοί, νυν και τέως ακροδεξιοί, διάφοροι καιροσκόποι είναι αυτοί που ανταποκρίθηκαν στο προσκλητήριο Σαμαρά για συνένωση δυνάμεων μπροστά στον κίνδυνο που ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ και Αλ. Τσίπρας.

Όλος ο καλός ο κόσμος στη ΝΔΌλες οι «συνιστώσες» της ΝΔ δίνουν αγώνα μέχρις εσχάτων για να κερδίσει τη μάχη ο Σαμαράς κι αφήνουν τις διαφωνίες και τις εσωτερικές έριδες για μετά αφού είναι γνωστό ότι η προοπτική της εξουσίας ενώνει ενώ στη συνέχεια η κατανομή της διχάζει. Οι ντορικοί θα θέλουν ασφαλώς αυξημένη παρουσία σε περίπτωση νίκης στο σαμαρικό κατασκεύασμα και η αρχηγός τους θα...
... αγωνιά για το πότε θα γίνει αυτή χαλίφης στη θέση του χαλίφη.
Άλλοι πάλι θέλουν την επιστροφή Καραμανλή στην ηγεσία της παράταξης κι άλλοι ονειρεύονται την παλιά καλή εποχή με δικτάτορες, βασιλιάδες, στρατούς και χωροφύλακες μέχρι και το ίδρυμα απόρων κορασίδων της βασιλομήτορος φρειδερίκης. Για ενδιάμεση λύση δέχονται μόνο τον sir Βασίλη Μαρκεζίνη που προβάλλεται συστηματικά  από τα φιλικά ΜΜΕ.
Μπροστά σ αυτή την πανστρατιά τύφλα να έχουν οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ που καμιά δεν έχει τη δύναμη να επιβάλει, από μόνη της, ριζικές αλλαγές στη γραμμή, ούτε ανταγωνίζονται για την αρχηγία. Ενώ στη ΝΔ νομίζουμε, ότι θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ να ξεκινήσει η αμφισβήτηση του Σαμαρά.


Σοφοκλέους in