Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΚΕΡΚΥΡΑ: O ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΟΤΟ....

                                                       στην κρίση!

·                                 Η Πολιτιστική Ένωση Εργαζομένων ΟΤΕ και το Πολιτιστικό Κέντρο των εργαζομένων στην Κέρκυρα διοργανώνουν το 37ο Πανελλήνιο συνέδριο με θέμα «Ο πολιτισμός ως αντίδοτο στην Κρίση». Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Μαΐου, στις 8.00 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο όπου θα βραβευτούν ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Κατσαρός και ο ζωγράφος Φίλης Κένταρχος για την προσφορά τους στον πολιτισμό και την τέχνη. Παράλληλα στο πλαίσιο του συνεδρίου την Παρασκευή 25 Μαΐου, στις 9.00 θα δοθεί συναυλία...

... με τους Δημήτρη Μπάση και Μελίνα Ασλανίδου στο παλιό λιμάνι στην Σπηλιά. Τέλος, το Σάββατο 26 του μηνός θα δοθεί μουσική παράσταση από την χορωδία των εργαζομένων στον ΟΤΕ Κέρκυρας στις 8 στο δημοτικό θέατρο. Η είσοδος για το κοινό και στις δύο εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη.
·                                 Στα πλαίσια του Συνεδρίου των Πολιτιστικών Κέντρων Εργαζομένων ΟΤΕ και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, υπό την αιγίδα του Δήμου Κέρκυρας, διοργανώνουν συναυλία με το Δημήτρη Μπάση και τη Μελίνα Ασλανίδου, την Παρασκευή 25 Μαΐου, στις 21.00 το βράδυ. Η συναυλία θα δοθεί στην πλατεία της Σπηλιάς με ελεύθερη είσοδο.