Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΚΕΡΚΥΡΑ: ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ....

...διοίκησης του Νοσοκομείου


Οι γιατροί του νοσοκομείου και κέντρων υγείας Κέρκυρας, κατά την δίωρη συμβολική στάση εργασίας που αποφάσισαν προέβησαν σε κατάληψη των γραφείων διοί:ησης του νοσοκομείου, αγανακτισμένοι για τον εμπαιγμό που υφίστανται με την μη καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών από τον μήνα Αύγουστο του 2011 έως και τον μήνα Μάρτιο του 2012.
    Κατά την διάρκεια της κατάληψης έγινε γενική συνέλευση των μελών της ΕΓΕΣΥΚ όπου και αποφασίστηκαν...

... περεταίρω αγωνιστικές κινητοποιήσεις τις οποίες καλείται ο κερκυραϊκός λαός να περιφρουρήσει και να συμπαραταχτεί με αυτές.  Το αίτημα της αποπληρωμής των εφημεριών  συνιστά άρνηση στην απλήρωτη εργασία και είναι ενταγμένο σ ένα γενικότερο πλαίσιο διεκδικήσεων που αφορά στην οργανωμένη προσπάθεια ισοπέδωσης και ακύρωσης του δημόσιου χαρακτήρα της υγείας. Η υποχρηματοδότηση του νοσοκομείου αφορά όλους τους πολίτες  του νομού και ιδιαίτερα όσους δεν έχουν τη δυνατότητα αναζήτησης βοήθειας από τον ιδιωτικό τομέα της υγείας.
Όλοι μαζί θα διεκδικήσουμε την απρόσκοπτη πρόσβαση στις παροχές υπηρεσιών υγείας με την αντίληψη πως η υγεία είναι κοινωνικό αγαθό αδιαπραγμάτευτο στα οικονομικά νταραβέρια  όσων συμμετέχουν στις προσπάθειες εξαθλίωσης της ζωής μας.