Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Η ΝΤΟΡΑ ΣΤΗΝ Ν.Δ

Έκλεισε η Ντόρα Μπακογιάννη με τη Νέα Δημοκρατία. Σύμφωνα με καθόλα αξιόπιστες και ανεξάρτητες πηγές του matrix24.gr, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας συμφώνησε με τον Αντώνη Σαμαρά να επιστρέψει στη ΝΔ και να ενταχθεί, ενόψει των εκλογών του Ιουνίου, στις λίστες της Συγγρού.
Πιθανότατα, η Ντόρα Μπακογιάννη θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Η επιστροφή της κ. Μπακογιάννη γίνεται στο πλαίσιο της πρόσκλησης του Αντώνη Σαμαρά για σύμπηξη μετώπου των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων, προκειμένου η χώρα να παραμείνει στο ευρώ και να ανταποκριθεί στις διεθνείς υποχρεώσεις της αλλά και της ανάγκης να...
... προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις και οι αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος.
Ως γνωστόν, η Ντόρα Μπακογιάννη τάχθηκε κι αυτή δημόσια υπέρ της σύμπηξης του ευρωπαϊκού μετώπου και αυτό αποτελεί τη βάση επιστροφής της στη ΝΔ.
Η σχετική ανακοίνωση αναμένεται να γίνει μάλλον, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Για την επιστροφή της Ντόρας Μπακογιάννη  πρωτοστάτησαν αρκετοί βουλευτές και στελέχη της κεντροδεξιάς, καθώς και παράγοντες του δημόσιου βίου που επιθυμούν την πολιτική σταθερότητα. Στις παρασκηνιακές διαβουλεύσεις φαίνεται ότι συμμετείχε ενεργά και ο γιος της Ντόρας, δήμαρχος Καρπενησίου Κώστας Μπακογιάννης. Υπέρ της επιστροφής πίεσαν πρώην καραμανλικοί βουλευτές όπως ο Άρ. Σπηλιωτόπουλος και Κ. Αρβανιτόπουλος, οι φιλελεύθεροι Κ. Χατζηδάκης και Κυρ. Μητσοτάκης και πλήθος άλλων βουλευτών, στελεχών και παραγόντων της κεντροδεξιάς παράταξης.
Στο δρόμο της επιστροφής  προς τη ΝΔ φαίνεται πως βρίσκεται και ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ενώ δεν έχουν εισέτι τελεσφορήσει οι επαφές για την επιστροφή του Στέφανου Μάνου.
 Από το matrix24