Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΟΥΣΑ....

Σήμερα , η επιστροφή στη βάση...

Τελευταία ημέρα δουλειάς η σημερινή για την Κέρκυρα στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας, καθώς αύριο, Πέμπτη το πρωί (11.00), μετά από μια τελευταία προπόνηση (08.30) στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Ακρόριον», οι Φαίακες θα πάρουν το δρόμο της επιστροφής για το νησί (η άφιξή τους αναμένεται στις 18.30), μετά από δύο εβδομάδας προετοιμασίας.

Κι ενώ, αναχωρώντας απ’ τη Νάουσα, είναι προγραμματισμένη μια επίσκεψη στον Ι.Ν. Παναγίας Σουμελά, μετά από πρωτοβουλία του προπονητή της ομάδας, Μιχάλη Γρηγορίου.
Σήμερα, οι Φαίακες προπονήθηκαν σταθερά πρωί- απόγευμα, με άπαντες παρόντες, πλην του υπό δοκιμή, Μπόγιαν Μάλισιτς, ο οποίος και αναχώρησε το πρωί από τη Νάουσα.
Να σημειωθεί ότι ειδικά το τελευταίο διήμερο, η δουλειά γίνεται σε... ιδιόρρυθμες καιρικές συνθήκες. Σήμερα το απόγευμα, το ευτύχημα ήταν πως, ενώ στα πέριξ, επικρατούσαν καταιγίδες και... αστραπόβροντα, στο αθλητικό κέντρο, ο καιρός, ήταν, αν μη τι άλλο, ανεκτός.
Χθες, Τρίτη, πάλι, η μέρα άρχισε με ήλιο, συνεχίστηκε με συννεφιά, βροχή κι έντονη χαλαζόπτωση, με την απογευματινή προπόνηση να διεξάγεται, τελικά, υπό την όμορφη εικόνα του ουράνιου τόξου.
 kerkyrafc.gr