Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ !!!!

 Αλλαγή σκηνικού και οι αναποφάσιστοι που θα κρίνουν τα πάντα (Φωτό)!

 Κρήτη: Δημοσκόπηση βόμβα του πανεπιστημίου - Η αλλαγή σκηνικού και οι αναποφάσιστοι που θα κρίνουν τα πάντα (Φωτό)!

Μια εικόνα ασυνήθιστη για τα δεδομένα της Κρήτης καταγράφει η τελευταία δημοσκόπηση - Η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ και τα μικρότερα κόμματα...

Τεράστια διαφορά ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία καταγράφει η δημοσκόπηση που διεξήγαγε η Μονάδα Ερευνών Κοινής Γνώμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, από τις 12 έως τις 16 Ιανουαρίου και σε δείγμα 686 Κρητικών, μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων.
Η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ καταγράφεται στις 19,5 μονάδες στο σύνολο των ερωτηθέντων και στους 4 νομούς, με καταλληλότερο για πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα με 36,6% έναντι 31% του Αντώνη Σαμαρά. Στην παράσταση νίκης ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται συντριπτικά με 79% έναντι της ΝΔ του 12,4%.

ΦΩΤΟ από candianews.gr


ΦΩΤΟ από candianews.gr

Σε πολύ κοντινές αποστάσεις μεταξύ τους βρίσκονται Ποτάμι, ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ για την τρίτη θέση, ενώ το κόμμα του Γ. Παπανδρέου συγκεντρώνει το 2,5% των ερωτηθέντων.

Από εκεί και πέρα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συγκεντρώνουν μόλις το 0,9%, η ΔΗΜΑΡ - Πράσινοι το 0,3% και τέλος η Χρυσή Αυγή φαίνεται να μειώνει τα ποσοστά της στο νησί, έχοντας μαζί της, το 1,6% των ερωτηθέντων. Ιδιαίτερη αίσθηση πάντως προκαλεί το ποσοστό των αναποφάσιστων που φτάνει όπως βλέπετε το 28,7%...
ΦΩΤΟ από candianews.gr
ΦΩΤΟ από candianews.gr
ΦΩΤΟ από candianews.gr
ΦΩΤΟ από candianews.gr
ΦΩΤΟ από candianews.gr
ΦΩΤΟ από candianews.gr

Πηγή: candianews.grΚρήτη: Δημοσκόπηση βόμβα του πανεπιστημίου - Η αλλαγή σκηνικού και οι αναποφάσιστοι που θα κρίνουν τα πάντα (Φωτό)!
Πηγη Newsit