Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΣΟΚ ! ΥΠΟΠΤΟΣ ΦΟΝΟΥ Ο 17ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΟΣ ΤΗΣ.....

Σοκάρει ο μητροκτόνος στην Κέρκυρα: Δεν την άντεχα και την έπνιξα 
Η νεκροτομή αποκάλυψε ότι η γυναίκα έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας και ο 17χρονος γιος της οικογένειας προσήχθη στην Ασφάλεια όπου ανακρίνεται, καθώς κατά την κατάθεσή του  υπέπεσε σε αντιφάσεις και πλέον εξετάζεται ως ύποπτος

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα 24ωρα, η Κέρκυρα βιώνει μια οικογενειακή τραγωδία με θύμα μια μητέρα που φαίνεται να δολοφονήθηκε από το ίδιο το παιδί της, το οποίο μάλιστα είναι ανήλικο! Η νεκροτομή αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας και ο 17χρονος γιος της οικογένειας προσήχθη στην Ασφάλεια όπου ανακρίνεται.

Αρχικά, ο θάνατος της 52χρονης γυναίκας που ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών,  αποδόθηκε σε παθολογικά αίτια. Κι αυτό γιατί οι γιατροί του Κέντρου Υγείας Λευκίμμης όπου είχε μεταφερθεί, γνωμάτευσαν ότι είχε υποστεί έμφραγμα συνεπεία αλλεργικού σοκ. Όμως, η νεκροτομή που έγινε από τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας, Γιάννη Αϊβατίδη αποκάλυψε ευρήματα που δεν ήταν ορατά αρχικά.
Συγκεκριμένα, στην κοιλιακή χώρα της 52χρονης γυναίκας βρέθηκαν δυο εκχυμώσεις που προέρχονταν από βίαιο λάκτισμα και είχαν ως αποτέλεσμα να υποστεί ρήξη στο ήπαρ και τον σπλήνα της με αποτέλεσμα τον θάνατό της! Οι αστυνομικοί πήραν καταθέσεις από τον σύζυγο και τα παιδιά της άτυχης γυναίκας, αλλά ο 17χρονος γιος υπέπεσε σε αντιφάσεις και πλέον εξετάζεται ως ύποπτος.
Πηγή: protothema.gr