Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΚΕΡΚΥΡΑ ΓΑΡΙΤΣΑ:ΕΚΛΕΒΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ....

...Προσποιούμενος τον άνθρωπο της Εκκλησίας!

Συνελήφθη ημεδαπός για απάτη σε βάρος ηλικιωμένων
Εξιχνιάστηκε κλοπή χρυσαφικών αξίας (20.000) ευρώ και μια ακόμη απόπειρα
Συνελήφθη την Τρίτη (18-10-2011) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, ένας 35χρονος ημεδαπός για κλοπές και απάτη σε βάρος ηλικιωμένων και για...

... κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Όπως καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας άγνωστος άνδρας, ο οποίος επέβαινε σε αυτοκίνητο, πήγε στο σπίτι υπερήλικης γυναίκας, η οποία πάσχει από γεροντική άνοια, στην περιοχή της Γαρίτσας και προσποιούμενος τον εκπρόσωπο της εκκλησίας της απέσπασε χρηματικό ποσό. Στην συνέχεια αφαίρεσε μέσα από την οικία της  χρυσαφικά αξίας (20.000) ευρώ. Όπως επίσης καταγγέλθηκε το ίδιο άτομο είχε μεταβεί στην οικία της υπερήλικης και πριν από 15 ημέρες περίπου και με την ίδια μέθοδο της είχε αφαιρέσει χρηματικό ποσό.
Από την αξιοποίηση των  στοιχείων  που προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα, εντοπίστηκε ο 35χρονος ο οποίος φέρεται να είναι το άτομο που εισήλθε στην οικία της υπερήλικης.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμενε ο συλληφθείς, παρουσία δικαστικού λειτουργού ανευρέθηκε πλαστική σακούλα η οποία περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.
Ο 35χρονος κατηγορείται ακόμη ότι πριν από 10 ημέρες επιχείρησε να εξαπατήσει την οικιακή βοηθό, υπερήλικα, στην πόλη της Κέρκυρας και προσποιούμενος τον γνωστό του ηλικιωμένου, εισήλθε στην οικία και ερεύνησε τους χώρους χωρίς να αφαιρέσει κάτι, καθώς έγινε αντιληπτός.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.