Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ


Οι διαδικασίες σε πρεσβεία και υπουργείο εξωτερικών ολοκληρώθηκαν από τους εκπροσώπους του Σουλτάν Αλ Σαούντ και πλέον απομένει να ειδοποιηθούν από τους δικηγόρους του Γιάννη Βαρδινογιάννη για το ραντεβού στο οποίο θα υπογραφεί το MoU που θα είναι η απαρχή της αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Έτοιμοι και περιμένουν
Η τελευταία πράξη επικύρωσης του πληρεξούσιου και του γνήσιου της υπογραφής του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ «παίχτηκε» σήμερα (26/10) το πρωί στην πρεσβεία της...
... Σαουδικής Αραβίας και στο μεταφραστικό τμήμα του υπουργείου εξωτερικών και πλέον ο Παναγιώτης Πετρόπουλος, δικηγόρος του υποψήφιου επενδυτή, περιμένει... το τηλέφωνο των δικηγόρων του Γιάννη Βαρδινογιάννη.
Οι δυο πλευρές αναμένεται να συναντηθούν, ίσως και μέσα στην ημέρα, έτσι ώστε να μπουν οι υπογραφές στο προσύμφωνο και να αρχίσουν οι επόμενες διεργασίες. Αυτές θα είναι ο οικονομικός και νομικός έλεγχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η καταβολή των 15 εκατ. ευρώ στην ΑΜΚ που θα διεξαχθεί από την πλευρά του πρίγκιπα.
Πλέον από την πλευρά του Σαουδάραβα δεν εκφράζεται απλά αισιοδοξία αλλά βεβαιότητα ότι θα τελειώσει το «deal», από τη στιγμή που η πλευρά Βαρδινογιάννη έχει πει το «ναι» στους παραπάνω όρους και πλέον θα έχει στα χέρια της και σε έγγραφη μορφή την πιστοποίηση των εγγράφων από την πλευρά του Σουλτάν Αλ Σαούντ.
Αυτό που λένε πλέον οι εκπρόσωποι του Σαουδάραβα είναι ότι περιμένουν... πάνω από το τηλέφωνο να τους ειδοποιήσουν για το ραντεβού οι δικηγόροι του Γιάννη Βαρδινογιάννη και να «τρέξουν» τις διαδικασίες έτσι ώστε μετά την υπογραφή του MoU να προχωρήσουν τις διαδικασίες και να γίνει ο Σουλτάν Αλ Σαούντ απόλυτος κυρίαρχος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
 newsbomb.gr