Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΚΕΡΚΥΡΑ: ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ!

Τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων τίμησε η «Αναγέννηση» Περιβολίου
      
Τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Σπυρίδωνα Σπύρου, επισκέφθηκε σήμερα το Δ.Σ της ποδοσφαιρικής ομάδας «Αναγέννηση» Περιβολίου, που είναι η πρωταθλήτρια ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 2011-2012.

   Σκοπός της επίσκεψης ήταν η έκφραση ευχαριστιών προς τον Περιφερειάρχη, για την υποστήριξη που παρείχε στην ομάδα και η επίδοση, ως ένδειξη τιμής, αναμνηστικής φωτογραφίας με την ομάδα.
 Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο ...

...Νικόλαος Φωτεινός, Πρόεδρος της ομάδας, ο Γιώργος Κουλούρης, Γενικός Γραμματέας, ο Προκόπης Μίαρης, Ταμίας, ο γιατρός Βασίλειος Λειβαδιώτης και ο ποδοσφαιριστής, Αλέξανδρος Σουλάνης.
   Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου, συνεχάρη τα μέλη του Δ.Σ για την επιτυχία της ομάδας να αναδειχθεί πρωταθλήτρια στο τοπικό πρωτάθλημα και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αγώνες μπαράζ που θα δώσει τις προσεχείς ημέρες για να πετύχει την άνοδό της στη Δ΄ Εθνική κατηγορία.
   Ο κ. Σπύρου είπε χαρακτηριστικά: «Θα είναι μεγάλη επιτυχία για το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο την προσεχή περίοδο να διαθέτει μια ομάδα στη Σούπερ Λίγκα, μία στη τρίτη κατηγορία (Κασσιώπη) και δυο ομάδες στη τέταρτη κατηγορία (Αναγέννηση Περιβολίου και Όλυμπος).
  Εύχομαι όλα να πάνε καλά, για όλες μας τις ομάδες και να πανηγυρίσουμε αυτές τις επιτυχίες».
Επιδόθηκε αναμνηστική φωτογραφία στον Περιφερειάρχη

   Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών και του Δ.Σ της ομάδας ο ποδοσφαιριστής, Αλέξανδρος Σουλάνης, επέδωσε στο κ. Σ. Σπύρου αναμνηστική φωτογραφία της ομάδας.