Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑ:ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ...

        ..." Μαθαίνω για την ανακύκλωση"

IMG_3193.JPGΤην Τρίτη 22/05/2012, μέλη της Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ, παρεβρέθηκαν στο  7ο Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας και ενημέρωσαν τους  μαθητές πάνω σε θέματα ανακύκλωσης και καθαριότητας, στα πλαίσια της δράσης " Μαθαίνω για την ανακύκλωση ". Προβλήθηκε ένα ενημερωτικό βίντεο στους μικρούς μας φίλους και δόθηκαν όλες οι  απαραίτητες διευκρινήσεις
IMG_3188.JPGIMG_3187.JPG Συνολικά ενημερώθηκαν 263 μαθητές και στο τέλος της ενημέρωσης μας, δόθηκαν σε όλα τα παιδιά ειδικά φυλλάδια για την ανακύκλωση, καθώς επίσης ...

...πιστοποιητικό συμμετοχής στη δράση αυτή! Φυλλάδια και οδηγίες δόθηκαν και στους δασκάλους του 7ου Δημοτικού σχολείου, με σκοπό να δουλέψουν μαζί με τους μαθητές για καλύτερα αποτελέσματα. 

   Οι εθελοντές της Κερκυραίων Πρωτοβουλία, έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στην καθαριότητα των θαλασσών και των ακτών, εν όψη του καλοκαιριού! Φεύγοντας από την παραλία, δεν "ξεχνάμε" τίποτα πίσω. Ακόμη και αν δεν υπάρχει κάδος απορριμμάτων εκεί που βρισκόμαστε, παίρνουμε μαζί μας τα σκουπίδια μας και τα εναποθέτουμε στον πλησιέστερο κάδο που θα βρούμε! Η Κέρκυρα έχει πολιτισμό, μένει μόνο να τον αναδείξουμε σε όλες μας τις κινήσεις! 

    
 Η Κερκυραίων Πρωτοβουλία ΜΚΟ, ευχαριστεί θερμά το διευθυντή του 7ου Δημοτικού σχολείου Κέρκυρας κ. Γιοβάρθη Αναστάσιο, καθώς επίσης και τους δασκάλους, για την πολύτιμη βοήθεια  και την καλή συνεργασία που είχαμε μαζί τους! 
    Η δράση "Μαθαίνω για την ανακύκλωση" δεν σταματά εδώ,  θα συνεχιστεί και σε άλλα σχολεία της Κέρκυρας..