Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΠΡΕΒΕΖΑ:ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...

...βρίσκονται από εχθές οι δράστες των κλοπών στο Κανάλι
Φωτογραφία για Στα χέρια της αστυνομίας οι δράστες των κλοπών στο Κανάλι ΠρέβεζαςΣτα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται από εχθές οι δράστες των κλοπών στο Κανάλι της Πρέβεζας, οι οποίοι είχαν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα τις αστυνομικές αρχές της Πρέβεζας.

Για ένα μεγάλο διάστημα “χτυπούσαν” σπίτια στο χωρίο Κανάλι και αφαιρούσαν από αυτά χρήματα και αντικείμενα αξίας ακόμα και...


... όταν μέσα κοιμόντουσαν οι ιδιοκτήτες. Χαρακτηριστικό ήταν επίσης το γεγονός ότι όταν έβρισκαν κλειδιά αυτοκινήτων τα έπαιρναν και διέφευγαν από τα σπίτια με το αυτοκίνητο το οποίο και εγκατέλειπαν αργότερα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές και ασφαλείς πληροφορίες του pamepreveza.gr πρόκειται για μια σπείρα Αλβανών των οποίων η δράση τους απλώνονταν στην ευρύτερη περιοχή ακόμα και μέχρι την Αμφιλοχία.

Κατά το παρελθόν και συγκεκριμένα στις 8 Φεβρουαρίου είχαν διαπράξει κλοπή σε σπίτι στην Πάργα όπου τότε είχαν δέσει ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που διέμενε σε αυτό και αφαίρεσαν χρήματα και το αυτοκίνητό τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του pamepreveza.gr οι δράστες, δύο Αλβανοί, συνελήφθησαν εχθές το πρωί στην περιοχή της γέφυρας Καλογύρου στην Φιλιππιάδα από την ασφάλεια Ηγουμενίτσας. Ο ένας από τους δύο συλληφθέντες είναι και ο εγκέφαλος της σπείρας ενώ συνελήφθησαν επίσης μια γυναίκα με τον γιό της οι οποίοι διέθεταν τα δωμάτια, όπου συνελήφθησαν οι δράστες, προκειμένου να κρυφτούν.

Η άψογη δουλειά της ασφάλειας Πρέβεζας όλο αυτό το διάστημα που συγκέντρωνε στοιχεία και σε συνεργασία με την ασφάλεια Ηγουμενίτσας έφεραν αποτέλεσμα σε ένα πρόβλημα που απασχολούσε για πολύ καιρό τους κατοίκους του Καναλίου και της ευρύτερης περιοχής. Πλέον οι πολίτες θα μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εις βάρος του ενός, εγκέφαλου της σπείρας, εκκρεμούν εντάλματα σύλληψης από αστυνομικές αρχές.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρέβεζας.

pamepreveza.gr