Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ....

                           ...σε Λευκωσία και Κέρκυρα

 Η  Χορωδία Κέρκυρας γνωστοποιεί ότι την 29ηΙουνίου 2012 αναχωρεί για την Λευκωσία , όπου σε σύμπραξη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου θα δώσει συναυλία στην Μεγαλόνησο την ΚΥΡΙΑΚΗ 1 η ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 με θέμα <<ΚΥΠΡΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ ταξίδια στην όπερα>>.
           Η συναυλία είναι ενταγμένη στις εκδηλώσεις για την ανάληψη της           προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης  από την Κυπριακή Δημοκρατία την 1/7/2012. Η ίδια συναυλία με τους ίδιους συντελεστές θα επαναληφθεί  στην Κέρκυρα την Κυριακή 8 Ιουλίου 2012 στις 9.30 το βράδυ  στο θέατρο <<ΡΕΝΑΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ>> στο Μον-Ρεπό.
                  Η Χορωδία Κέρκυρας αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά και τιμή που εκπροσωπεί την Κέρκυρα και την Ελλάδα  στις πανηγυρικές εκδηλώσεις της Κύπρου για την ανάληψη της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης   και ευχαριστεί ιδιαιτέρως την...

... Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου και τον καλλιτεχνικό διευθυντή κ. Άλκη Μπαλντά .
Ευχαριστούμε επίσης τον Δήμο της Κέρκυρας για την κάλυψη της φιλοξενίας της Κυπριακής αποστολής στο Νησί μας και για  την γενικότερη στήριξη της εδώ Συναυλίας, η οποία άλλωστε θα πραγματοποιηθεί  υπό την αιγίδα του.
Ευχαριστίες επίσης στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για την κάλυψη μέρους των εξόδων μεταφοράς  της χορωδίας μας στην Κύπρο και για την συνολική στήριξη της προς το ίδρυμα μας.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον τέως βουλευτή κ. Χαράλαμπο Χαραλάμπους που με την μεσολάβηση του, διευκόλυνε την χορωδία μας    στο να πραγματοποιήσει το ταξίδι αυτό  στην Κύπρο.
         Καλούμε το Κερκυραϊκό κοινό και τους επισκέπτες  του νησιού μας, να παρακολουθήσουν την μεγάλη αυτή συναυλία μας με την Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου, στην Κέρκυρα την Κυριακή 8 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ στο Μον-Ρέπο τιμώντας τους αδελφούς Κύπριους και απολαμβάνοντας μία υπέροχη βραδιά όπερας.
Τα εισιτήρια τιμώνται 10,00€ το καθένα και η προπώληση θα γινεται στο <<TICKET BOX>>(έναντι Μαρόλλα)  στην σκαλινάδα από 10πμ-14μμ και 18μμ-20μμ στις εργάσιμες  ημέρες.
Πληροφορίες στο τηλ. 26610 27400,επισης θα διατεθούν την ημέρα της συναυλίας στο Μον –Ρεπό.