Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΛΕΥΚΙΜΜΗ:ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ


Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις διαρρήξεων σε οικία και εμπορικές επιχειρήσεις στην Λευκίμμη Κέρκυρας.
Συνελήφθησαν ένας ημεδαπός και δύο αλλοδαποί για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων κλοπών και αποδοχής κλοπιμαίων.

Αφαιρέθηκαν χρυσαφικά, τιμαλφή, ηλεκτρονικός υπολογιστής και χρήματα που η αξία τους ξεπερνά τις 6.000 ευρώ.


Συνελήφθησαν το Σάββατο (16-06-2012) το απόγευμα στην Λευκίμμη Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκιμμαίων, ένας 23χρονος ημεδαπός και δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 21 και 31 ετών αντίστοιχα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων κλοπών και αποδοχής κλοπιμαίων.

Από την συνδυαστική αξιοποίηση των στοιχείων της έρευνας, προέκυψε και ταυτοποιήθηκε η μεμονωμένη δράση του 23χρονου ημεδαπού ο οποίος το Σάββατο (16-06-2012) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Λευκίμμης είχε διαπράξει τρεις διαρρήξεις σε οικία και εμπορικές επιχειρήσεις.

Αναλυτικότερα ο 23χρονος διέρρηξε:

Οικία από την οποία αφαίρεσε χρυσαφικά και ρολόγια αξίας 3.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 2.370 ευρώ

Κατάστημα (μπαρ) από το οποίο αφαίρεσε έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ



Φυσιοθεραπευτήριο- γυμναστήριο από το οποίο αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό

Από την εξέλιξη της έρευνας προέκυψε ότι ο 23χρονος πούλησε τον φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή που είχε αφαιρέσει από το μπαρ σε έναν 21χρονο Αλβανό και αυτός με τη σειρά του σε έναν 31χρονο ομοεθνή του.

Από επισταμένες αναζητήσεις των αστυνομικών εντοπίστηκαν οι δύο υπήκοοι Αλβανίας και στην κατοχή του 31χρονου βρέθηκε ο φορητός υπολογιστής ο οποίος επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του.

Επιπλέον ανευρέθηκαν τα χρυσαφικά και τα ρολόγια που είχαν αφαιρεθεί από την οικία, τα οποία ο 23χρονος ημεδαπός είχε κρύψει σε αγροτική περιοχή της Λευκίμμης και επιστράφηκαν επίσης στους κατόχους τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.