Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΠΑΟ:ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΠΙΝΤΟ


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μια ανάσα από τον διεθνή ομογενή επιθετικό της Αλάνια, Κώστα Μπαρμπαρούση ενώ «κλεισμένος» είναι ο Πίντο!
Ο Παναθηναϊκός κινείται εδώ και καιρό κάτω από άκρα μυστικότητα, ώστε να κλείσει τις...

... «τρύπες» στο ρόστερ και να μπορέσει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός ενόψει των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Γιάννης Αλαφούζος δήλωσε ότι υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις και το gazzetta.gr αποκαλύπτει τι εννοούσε. Μιλάμε αυτή την στιγμή για δύο ποδοσφαιριστές, έναν επιθετικό και έναν στόπερ. Ο επιθετικός είναι... καινούριο όνομα ενώ το ενδιαφέρον για τον Αντρέ Πίντο της Πόρτο το είχατε διαβάσει εδώ από τον περασμένο Γενάρη όταν το «τριφύλλι» έψαχνε αλλά δεν πήρε στόπερ.
Μπαρμπαρούσης για επίθεση
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Παναθηναϊκός είναι σε επαφή με την Αλάνια Βλαντικαβκάζ για τον 22χρονο ομογενή επιθετικό από την Νέα Ζηλανδία, Κώστα Μπαρμπαρούση! Ο Μπαρμπαρούσης είναι παιδί Ελλήνων μεταναστών στη Νέα Ζηλανδία, χώρας της οποίας έχει φορέσει το εθνόσημο. Οι εμφανίσεις του με τις μικρές εθνικές ομάδες τον έκαναν περιζήτητο και κάπως έτσι βρέθηκε στο ρωσικό πρωτάθλημα.  Σαν μια αντίστοιχη περίπτωση... Δημήτρη Παπαδόπουλου.
Οι «πράσινοι» είναι σε ανοιχτή γραμμή τόσο με τους Ρώσους όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή που θέλει να έρθει σαν... τρελός και λογικά θα αποτελέσει μία από τις πρώτες κινήσεις του «τριφυλλιού» στο φετινό μεταγραφικό παζάρι.
Έρχεται και ο Πίντο!
Παράλληλα, στην Παιανία δουλεύουν και την περίπτωση του Αντρέ Πίντο, τον οποίο εκτιμά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Οι «πράσινοι» τα έχουν βρει με τον ποδοσφαιριστή, η Πόρτο δεν θα αποτελέσει εμπόδιο και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται ήδη στον δρόμο για το «τριφύλλι»
 gazzetta.gr