Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ Η ΦΑΣΙΜΟΣ;

Διαφορετικά αντιμετωπίζει ο αθλητικός Τύπος την απόφαση για τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς. Διαβάζουμε από "υπερβολές" μέχρι και για "φασισμό".
Ρατσισμός ή φασισμός; (ΦΩΤΟ)Δεν έχει την ίδια αντιμετώπιση από τις σημερινές αθλητικές εφημερίδες η απόφαση για τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά το ρατσιστικό σχόλιο που έκανε στο Twitter.
Οι περισσότερες εφημερίδες συμφωνούν ότι το tweet της Ελληνίδας αθλήτριας ήταν ρατσιστικό και απαράδεκτο, αλλά διαφωνούν σε ό,τι ακολούθησε με το μεγάλο σάλο και εντέλει τον αποκλεισμό της αθλήτριας από τους Αγώνες.
Η "SportDay" κάνει λόγο για "υπερβολές" και αναφέρεται ...

...στο γεγονός ότι φιμώθηκαν και οι υπόλοιποι αθλητές που θα πάνε στο Λονδίνο. Μάλιστα, τονίζεται από την εφημερίδα ότι ο αποκλεισμός της Παπαχρήστου είχε αντίθετα αποτελέσματα αφού σήκωσε κύμα συμπάθειας για την Ελληνίδα αθλήτρια!
Το "Goal" χαρακτηρίζει "άστοχη" και "κακόγουστη" την ανάρτηση της Παπαχρήστου και το δικαιολογεί με τον τίτλο"Την τσίμπησε ...κουνούπι".
Η εφημερίδα "Live Sport" έχει λιτό σχόλιο στο πρωτοσέλιδό της για το θέμα με τίτλο ο "αποκλεισμός, η αποβολή και η υποκρισία".
Πιο δυναμική θέση παίρνουν οι οπαδικές εφημερίδες με την "Πράσινη" να κάνει λόγο για "αποκλεισμό  ανέκδοτο" και την "Ώρα των Σπορ" με τίτλο "Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές..." να εξηγεί στο πρωτοσέλιδο γιατί η απόφαση είναι "σκάνδαλο".
Από τη μεριά της η "Γάτα" κάνει λόγο για "υποκρισία" και "φασισμό" και τονίζει ότι "στην Ελλάδα του 2012 απαγορεύεται η ελεύθερη έκφραση"
.
Από το sportdog.gr