Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!ΕΙΧΕ ΚΟΠΕΙ ΣΤΟ ΚΤΕΟ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ...

…λεωφορείο των ΚΤΕΛ  της Χίου

Φωτογραφία για Είχε κοπεί στο ΚΤΕΟ το μοιραίο λεωφορείοTον περασμένο Μάρτιο είχε περάσει από ΚΤΕΟ το λεωφορείο- «φέρετρο» στο οποίο βρήκαν τον θάνατο τρεις άνθρωποι στη Χίο, αλλά την πρώτη φορά δεν πέρασε τον έλεγχο γιατί διαπιστώθηκε βλάβη στο ακρόμπαρο! Σύμφωνα με τον πρόεδρο των υπεραστικών ΚΤΕΛ, η βλάβη είχε επισκευαστεί και το λεωφορείο θεωρούνταν αξιόμαχο, αν και ήταν ηλικίας 17 ετών!

Στο «Σκυλίτσειο» νοσοκομείο της Χίου νοσηλεύονται χωρίς να έχουν διαφύγει τον κίνδυνο ο...

... οδηγός του λεωφορείου και ο εφημέριος της κοινότητας Βικίου που έχουν υποβληθεί σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις. Οι υπόλοιποι επτά τραυματίες είναι πιο ελαφρά και δίνουν καταθέσεις στους αστυνομικούς, που προσπαθούν να εξακριβώσουν τα αίτια της τραγωδίας.

Το άτυχο ζευγάρι που απανθρακώθηκε όταν εγκλωβίστηκε μέσα στο φλεγόμενο λεωφορείο, αναγνωρίστηκε. Πρόκειται για έναν 70χρονο και την 66χρονη σύζυγό του οι οποίοι είχαν έρθει προ ημερών για διακοπές στα Καρδάμυλα, αλλά βρήκαν τραγικό θάνατο. Η τρίτη νεκρή είναι η γνωστή εικαστικός- ενδυματολόγος Μαρία Πασαλή- Γεράλδη από την Θεσσαλονίκη, που έκανε τα τελευταία χρόνια σεμινάρια γλυπτικής στα Μεστά.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ακατάσχετη αιμορραγία από ρήξη των οργάνων της κοιλιάς και κατέληξε πριν εισαχθεί στο χειρουργείο για επέμβαση.
freezlo.gr