Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

ΕΧΑΣΕ Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΕ 1-0 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΣ

Με καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΣ Γιάννινα κέρδισε 1-0 την Κέρκυρα σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Πανηπειρωτικό. Ο Τζάνης το γκολ των Ηπειρωτών, το πάλεψαν οι Φαίακες.

Φιλικό παιχνίδι έδωσαν σήμερα μεταξύ τους ο ΠΑΣ Γιάννινα και η Κέρκυρα. Ο «Άγιαξ» εμφανίστηκε πιο έτοιμος από τους Φαίακες στον αγωνιστικό χώρο, ήταν καλύτερος, είχε τις φάσεις και δίκαια κέρδισε...

... 1-0. Οι Ηπειρώτες είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 4', με το σουτ του Βίλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Αναστασόπουλου, ενώ την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζάνη απέκρουσε σε κόρνερ ο γκολκίπερ της Κέρκυρας στο 18'.
Ένα σουτ του Μιχαήλ από πλάγια στο 19' κατέληξε άουτ, ενώ στο 35' οι φιλοξενούμενοι είχαν τη μοναδική τους ευκαιρία στο ματς. ΟΔιαμαντόπουλος έπιασε το σουτ και ο Φεγκρούςμπλόκαρε με διπλή προσπάθεια την μπάλα. Τελικά το γκολ ήρθε για τον «Άγιαξ» στο 39'. Ο Βίλα έδωσε στον Τζάνη και αυτός με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, καθώς είχε άλλη μια ευκαιρία. Στο 53' ο Τοπούζης εκμεταλλεύτηκε τη λάθος έξοδο του Αναστασόπουλου και πλάσαρε σε κενή εστία, αλλά ο Κοντοδήμος έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή. Από τη μεριά τους, οι δυο προπονητές έκαναν τις αλλαγές τους, κάτι ιδιαίτερο δεν υπήρξε στη συνέχεια από τις δυο ομάδες και το παιχνίδι έληξε 1-0 υπέρ των παικτών του Γιάννη Χριστόπουλου, με την Κέρκυρα να το παλεύει στο δεύτερο ημίχρονο.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι την αναμέτρηση παρακολούθησε μαζί με τον μάνατζέρ του και Σέρβος ποδοσφαιριστής, ο οποίος από αύριο θα ξεκινήσει προπονήσεις με τον «Άγιαξ» δίχως να έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του.
Οι συνθέσεις
ΠΑΣ Γιάννινα: Φέγκρους (72' Μπμπανιώτης), Ντάσιος (66' Αυγενικού), Μιχαήλ, Κολοβέτσιος (46' Οικονόμου), Τζημόπουλος (46' Ρουπουλάκου), Λίλα (82' Γανωτής), Πατσατζόγλου (46' Κεϊτά), Γεωργίου (82' Παππάς), Τζάνης(46' Ντε Βινσέντι), Βίλα(66' Κωστάκης), Γιάκος (46' Τοπούζης).

Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Γκούμας (79' Παπαδήμας), Βενέτης (61' Κρητικός), Σταμόγιαννος (46' Λεόν), Χαμπλ, Γιάντσης (46' Μπάρκογλου), Καραλής (57' Τσουκάνης), Διαμαντόπουλος (46' Καραπέτσας), Βασιλόγιαννης.


Gazzetta.gr