Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

WELL DONE !

Παναθηναϊκός - Μάδεργουελ 3-0
Ο Παναθηναϊκός θυμίζοντας τον Ευρωπαίο PANATHINAIKO στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με την Μάδεργουελ πήρε μια εντυπωσιακή νίκη με 3-0. Οι Χριστοδουλόπουλος, Μαυρίας και Σισοκό τα γκολ.

Μια πολύτιμη νίκη που του δίνει βαθιά οικονομική ανάσα πανηγύρισε το βράδυ της Τετάρτης ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ επικρατώντας της Μάδεργουελ με 3-0 και εξασφαλίζοντας την Ευρωπαϊκή του παρουσία είτε στο Τσάμπιονς Λιγκ είτε στο Γιουρόπα Λιγκ.
Μια νίκη που φέρνει στα ταμεία 5 εκ. ευρώ τουλάχιστον και η οποία ήρθε μετά από ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο. Ένα ημίχρονο όπου οι πράσινοι θύμισαν τον Ευρωπαίο Παναθηναϊκό και το τι έχουν προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στην Ελλάδα.
ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ...
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στούντερ
ΓΚΟΛ: 51' Χριστοδουλόπουλος, 75' Μαυρίας, 83' Σισοκό
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:  Χάτσισον,
Δόκτωρ Τζέκιλ στο πρώτο ημίχρονο
Ο Φερέιρα παρά τις αλλαγές που δοκίμαζε τις τελευταίες μέρες παρέταξε την ίδια ενδεκάδα. Καθώς «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» και θέλοντας να έχει το κεφάλι του ήσυχο παράταξε τους ένδεκα που θεωρούσε πιο έτοιμους.
Στο πρώτο μέρος οι πράσινοι μπήκαν με τον ενθουσιασμό του γηπεδούχου στον αγωνιστικό χώρο αλλά μετά τα πέντε πρώτα λεπτά στα οποία ήταν καλύτεροι, πίεσαν και έδειξαν ότι οι Σκωτσέζοι δεν μπορούν να τους δημιουργήσουν προβλήματα έπεσαν.
Μάλιστα είχαν και δυο φάσεις στα πρώτα τρία λεπτά με τους Χριστοδουλόπουλο και Τοτσέ που όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτες.
Εν συνεχεία οι πράσινοι έριξαν αδικαιολόγητα τον ρυθμό τους, ίσως τους επηρέασε η αφόρητη ζέστη, με αποτέλεσμα η Μάδεργουλε να βρει χώρους και να δημιουργήσει δυο φάσεις.
Η πρώτη στο 27 όταν ο Λάσλει έξω από την περιοχή του Παναθηναϊκού θα πιάσει ένα επικίνδυνο σουτ αλλά ο Καρνέζης θα δηλώσει παρών. Και η δεύτερη στο 39'όταν ο Μέρφι από τα δεξιά θα κάνει την σέντρα η μπάλα θα περάσει από όλους θα φτάσει στο απέναντι άκρο αλλά ο Ντάλει θα πιάσει αέρα και ο Βιτόλο εν συνεχεία θα κερδίσει το φάουλ μέσα στην περιοχή. 
Μίστερ PANATHINAIKOS με μπαλάρα στο δεύτερο μέρος
Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός φόρεσε το Ευρωπαϊκό του κουστούμι και θύμισε σε όλους γιατί το όνομα PANATHINAIKOS είναι γνωστό στα πέρατα του κόσμου.
Οι πράσινοι παίζοντας μπαλάρα έβαλαν τρία γκολ και πρόσφεραν θέαμα στους οπαδούς τους οι οποίοι τους αποθέωσαν. Με κινητήριους μοχλούς τον Σισοκό, τον Χριστοδουλόπουλο και τον τρομερό Χάρη Μαυρία σκόρπισαν την Μάδεργουελ.
Αρχικά στο 48΄ο Σισοκό με ωραία ενέργεια θα περάσει δυο αντιπάλους και θα προωθηθεί από τα αριστερά βγάζοντας μια όμορφη σέντρα με τον Τοτσέ να μην προλαβαίνει με κεφαλιά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 50' ο Χριστοδουλόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ θα στείλει την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Ράντολφ αφήνοντας ανήμπορο να αντιδράσει τον γκολκίπερ της Μάδεργουελ.



Στο 58 και πάλι ο Σισοκό θα γίνει κάτοχος της μπάλας από τα δεξιά θα μπει στην περιοχή θα σεντράρει η μπάλα θα βρει στο χέρι του Λο αλλά ο Στούντερ δεν θα δώσει το πέναλτι. Νέα ενέργεια από τον Σισοκό στο 60' και πάλι από τα δεξιά θα αλλάξει ωραία την μπάλα με τον Ζέκα θα γίνει και πάλι κάτοχος της θα βγάλει γλυκιά σέντρα προς τον Τοτσέ ο οποίος θα πάρει την κεφαλιά αλλά ο Ράντολφ θα αποκρούσει εντυπωσιακά.
Ακόμα πιο όμορφο γκολ
Στο 75' ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-0 με τον Μαυρία να σημειώνει ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό γκολ από αυτό που έβαλε στην Σκωτία.  Ο Μαυρίας θα δώσει στον Βύντρα αυτός θα ξεκινήσει μια κούρσα από τα δεξιά, θα κοπεί με φάουλ αλλά ο Μαυρίας θα γίνει πάλι κάτοχος της μπάλας και θα ξεκινήσει μια κατά μέτωπο επίθεση περνώντας ωραία δυο αντιπάλους του και πλασάροντας εύστοχα για το 2-0.


 Από το Sport24.gr