Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΝΤΡΟΠΗ ! ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΦΑΝΗ ΜΕΡΙΑΝΟΥ !

«Τύπος, κλώτσησε στα πλευρά μια γυναίκα, την ώρα που βρισκόταν στο έδαφος» κατήγγειλε η δημοσιογράφος –
 Καμία εμπλοκή της ομάδας, ενήμερη η ΕΠΣΚ.
 
Από ένα, ούτως ή άλλως, θλιβερό περιστατικό, συνοδεύτηκε το τέλος του κυριακάτικου (15/12) αγώνα του Κοντοκαλίου, ανάμεσα στον τοπικό ΑΟΚ και τον Αστέρα Πετριτή, για την Α1 κατηγορία της ΕΠΣΚ. Καθώς κατεγράφη επίθεση οπαδών, φερόμενων του Κοντοκαλίου, στη δημοσιογράφο, Φανή Μέριανου...
Όπως, μάλιστα, κατήγγειλε η ίδια, αυτή δεν έμεινε στα όρια της φραστικής. Αλλά προχώρησε σε άσκηση σωματικής βίας από οπαδό, ο οποίος και την κλώτσησε στα πλευρά!
Με ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο facebook, το περιστατικό, το οποίο, συνολικά, καταλογίζεται σε «μερίδα ανεγκέφαλων οπαδών», ξεκίνησε όταν «μια Κυρία παρεξήγησε μια χειρονομία που μπορεί να έκανα σε ένα φίλο, σε δημόσιο χώρο και για προσωπικούς μας λόγους» και «παρακίνησε μια ολόκληρη κερκίδα να στραφεί εναντίον μου, επιδιώκοντας τον προπηλακισμό μου, στα όρια του ξύλου». Καθώς, εν συνεχεία, γίνεται λόγος για «τύπο, που κλώτσησε μια γυναίκα (σ.σ. την ιδία) στα πλευρά την ώρα που βρισκόταν στο έδαφος». Γεγονός, που αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα, δεδομένου του ότι «έχω χειρουργηθεί πρόσφατα στη μέση».
Η Φανή Μέριανου αφού επικαλείται για το αληθές των λόγων της τους παρόντες στο περιστατικό («γνωρίζουν πολύ καλά τι συνέβη»), αλλά και το παρελθόν της («δεν έχω προκαλέσει την παραμικρή ένταση, ούτε σε λόγια, ούτε σε κείμενο») κάνει λόγο για περιστατικό «ντροπή». Ενώ (πρέπει να σημειωθεί αυτό...) δεν εμπλέκει στην όλη ιστορία, στο ελάχιστο την ομάδα του Κοντοκαλίου, τονίζοντας ότι μ’ αυτήν «δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Μόνο φίλους έχω και κανέναν εχθρό κι αυτό είναι εύκολα αποδείξιμο».
Στο ίδιο, δε, πλαίσιο, εκφράζει τις δημόσιες ευχαριστίες της τόσο, προς τους παίκτες της ομάδας (αλλά και του Πετριτή), όσο και προς τον τεχνικό του ΑΟΚ, Γιάννη Καλούδη, «που με βοήθησαν να αποχωρήσω από το γήπεδο, προφυλάσσοντας την σωματική μου ακεραιότητα».
Βεβαίως, ως Corfusports.gr, είναι περιττό και ν’ αναφέρουμε ότι και η ελάχιστη άσκηση σωματικής βίας, είναι αυτονόητα απολύτως καταδικαστέα, απαράδεκτη και αντίθετη σε κάθε έννοια στοιχειώδους λογικής. Ανεξαρτήτως αιτίας ή αφορμής, ακόμη κι αν προηγήθηκε αντιπαράθεση, παρεξήγηση ή συμπεριφορά. Και, βεβαίως, σε ανάλογες περιπτώσεις, οι διαπιστωμένοι ως υπεύθυνοι, οφείλουν να τεθούν προ των ευθυνών τους.
Αυτό που πλέον αναμένεται είναι η επίσημη τοποθέτηση, τόσο από πλευράς ΕΠΣΚ (η οποία κι ενημερώθηκε αμέσως για το όλο θέμα), όσο και από πλευράς Κοντοκαλίου. Έστω κι αν, επαναλαμβάνουμε, η καταγγελία δεν αφορά την ίδια την ομάδα, αλλά μερίδα φερόμενων ως οπαδών της.
Ανεπίσημα, το Corfusports.gr έχει στη διάθεσή του τη θέση του ΑΟΚ, αλλά, πριν από οιαδήποτε γνωστοποίηση, επιτρέψτε μας να αναμένουμε την επίσημη εκδοχή.
Πηγή: Corfusports.gr