Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!

Χιόνια θα πέσουν και στην Πάρνηθα
Θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο. Αναλυτική πρόγνωση της ΕΜΥ


Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές στην Ανατολική Ηπειρωτική Ελλάδα και την Κρήτη, λίγα χιόνια στα ορεινά και ενισχυμένους βοριάδες στο Αιγαίο, περιμένουμε την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από...

... -4 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -1 έως 9 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 4 έως 12 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 3 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 7 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά ισχυροί και στον Πατραϊκό το πρωί σχεδόν θυελλώδεις.
Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στα βόρεια του νομού και λίγα χιόνια στην Πάρνηθα, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στο Σαρωνικό και σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και κρύο τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 8 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση.
Πηγή: exedra