Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΚΕΡΚΥΡΑ: ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΒΙΛΑ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΙ....

                               ...680 000 ΕΥΡΩ !
Φωτογραφία για Πωλούν τη βίλα της Ρένας Βλαχοπούλου στην Κέρκυρα για 680.000 ευρώ!Η ηθοποιός είχε στο νησί εξοχική κατοικία όπου περνούσε τα καλοκαίρια της ή όταν ήθελε να ηρεμήσει. Μετά το θάνατό της, ο σύζυγός της δεν ξαναπήγε ποτέ εκεί και το σπίτι από το 2004 που «έφυγε» και εκείνος έμενε κλειστό Οι κληρονόμοι της Ρένας Βλαχοπούλου αποφάσισαν να το πουλήσουν ώστε να ξαναγνωρίσει και πάλι την «ζωντάνια» που είχε κάποτε. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Real Life» το σπίτι έχει έκταση 450 τ.μ και μεγάλο κήπο 6 στρεμμάτων, δύο κουζίνες και τρία μπάνια και χωρίζεται σε δύο επίπεδα. Την διακόσμηση την είχε επιμεληθεί η ίδια η ηθοποιός.

Χτίστηκε το 1982 και πωλείται προς 680.000 ευρώ.

Η Ρένα Βλαχοπούλου λάτρευε το σπίτι αυτό και τις τελευταίες της ώρες ζήτησε από τον σύζυγό της να το επισκεφθούν κάτι που δεν της το επέτρεψαν οι γιατροί της.

Ο αδελφός της ηθοποιού είχε καταγγείλει ότι στην διαθήκη της δεν είχε αφήσει τίποτα στα αδέλφια και στα ανίψια της.

Η εφημερίδα για πρώτη φορά δημοσιεύει την διαθήκη της σύμφωνα με την οποία έχει αφήσει τόσο στα παιδιά του αδελφού της Χρήστου που πέθανε όσο και στα άλλα της δύο αδέλφια τα μαγαζιά στην περιοχή της Δασιάς στην Κέρκυρα.
plektani.gr