Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΠΟΙΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΕΛΜΑ !


Η «βόμβα» σκάει την Πέμπτη. Και θα είναι μια δημοσιογραφική «βόμβα» μεγατόνων.
Τα θύματά της δεν θα είναι άμαχοι. Το αντίθετο. Θα πληρώσουν όλοι αυτοί που έφεραν την Ελλάδα μας στο σημερινό της χάλι. Αυτοί που, ελέγχοντας το σύστημα, τοποθετώντας «δικούς τους» ανθρώπους στις θέσεις-κλειδιά της κρατικής μηχανής, κλέβοντας τα λεφτά της κρατικής διαφήμισης, τσεπώνοντας μίζες, στην ουσία έβαλαν το χέρι στο πορτοφόλι του μικροσυνταξιούχου και του έφαγαν την ήδη εξαθλιωμένη σύνταξη. Έβαλαν το λιπαρό τους δάχτυλο στον τραπεζικό λογαριασμό του δημοσίου υπαλλήλου και του είπαν να ξεχάσει τον 13ο και 14ο μισθό, να υποστεί και αλλεπάλληλες μειώσεις γιατί ο κρατικός κορβανάς τους ανήκει –κάτι σαν τ’ αμπελοχώραφα του παππού τους. Είπαν στον μεροκαματιάρη ότι πρέπει να πληρώσει κι άλλους φόρους, πρέπει να του κοστίζουν ακριβότερα τα είδη πρώτης ανάγκης, αφού οι ίδιοι δεν άφησαν φράγκο στα κρατικά ταμεία. Και, ίσως το μεγαλύτερο έγκλημα, στέρησαν από μια ολόκληρη γενιά το δικαίωμα στην ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.
Ποιοι είναι;
Μεγαλοδιαφημιστές
Μεγαλοπολιτικοί
Λαμπεροί διευθύνοντες σύμβουλοι
Εταιρείες headhunters.
Αυτοί, ναι. Αυτοί, θα ματώσουν από τη βόμβα που σκάει την Πέμπτη
 Στη μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα με τίτλο «διαφημιστική αγορά» θα διαβάσετε συγκεκριμένα ονόματα, συγκεκριμένα σκάνδαλα.
Κι από κει και πέρα, το λόγο έχει η Δικαιοσύνη. Διότι οι αποκαλύψεις που έρχονται θα συγκλονίσουν την ελληνική κοινωνία. Από την Πέμπτη, όποιος συνεχίζει να κάνει τα στραβά μάτια, αναλαμβάνει και τις ευθύνες του.
ΠΗΓΗ:NEWSBOMB