Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΜΕ ΤΑ 178 ΕΚΑΤ ΕΥΡΩ....


...Είναι ο κύριος Λιάπης !
Ο κύριος Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι είδε τα έγγραφα με τα μάτια του από το ΣΔΟΕ. Όταν όμως πήγε στην Άλφα, βρήκε μόνο 17,000 Ευρώ στον λογαριασμό. 
Ο αντιπρόεδρος της βουλής σύμφωνα πάντα με τον κύριο Καρατζαφέρη έδωσε εντολή να μην συνεχιστεί η έρευνα διότι τα χρήματα που βρίσκονται σε κωδικό, είναι κληρονομιά του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή και ο ίδιος είναι διαχειριστής.
Αυτά είπε ο κύριος Σπύρος Καρατζαφέρης στην εκπομπή του. Είπε όμως και κάτι άλλο, απείρως χειρότερο:
Ότι οι ίδιες πηγές στον ΣΔΟΕ, του έδειξαν άλλους δύο λογαριασμούς ΥΦΥΠΟΥΡΓΩΝ του ΠΑΣΟΚ με 110 και 70 εκατομμύρια αντίστοιχα. ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!
Του έδειξαν λοιπόν το όνομα του Λιάπη, αλλά δεν του έδειξαν τα ονόματα των πράσινων υφυπουργών που σωρευτικά είχαν μεγαλύτερα ποσά στην κατοχή τους και όχι ως “διαχειριστές”!
Βγάλτε τα συμπεράσματα σας. Αναμένουμε την αντίδραση του Μιχάλη Λιάπη αλλά και επίσημα της Νέας Δημοκρατίας που πρέπει να απαιτήσει τα ονόματα των πράσινων υφυπουργών.

Τόσο απλά.
ΥΓ: Η άποψή μας είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό σε αυτήν την υπόθεση απλά επειδή είχαμε προαναγγείλει το γεγονός ότι υπήρχε πρώην υπουργός με 178 εκ ευρώ θεωρήσαμε σωστό να σας αποκαλύψουμε το όνομά του έστω και αν αυτά τα χρήματα δεν προέρχονταν από μίζες.
ΠΗΓΗ :ΕΝ PΑΤΡΑΙS