Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ...


...Οι συμβασιούχοι
Συγκέντρωση έξω από τον Άρειο Πάγο στην Αλεξάνδρας θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι συμβασιούχοι του δημοσίου εν όψει της συζήτησης για το θέμα μονιμοποίησης. Για το λόγο αυτό, η ΑΔΕΔΥ έχει εξαγγείλει για σήμερα 24ωρη απεργία.
Εικοσιτετράωρη απεργία προκήρυξε και η ΠΟΕ-ΟΤΑ στους ΟΤΑ και στις δημοτικές επιχειρήσεις για τους εργαζόμενους με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου ή έργου και 4ωρης πανελλαδικής στάσης εργασίας, από τις 7.30 πμ.-11.30 πμ, για το υπόλοιπο προσωπικό.

Έφτασε 102 ετών και αυτοκτόνησε!

Ένας Ιάπωνας 102 ετών, κάτοικος χωριού κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο της 

Φουκουσίμα έβαλε τέλος στη ζωή του, επειδή, όπως δήλωσε η οικογένειά του, έπρεπε να εγκαταλείψει το σπίτι του, μετέδωσε το πρακτορείο Jiji.
Ο άντρας αυτός ήταν ο γηραιότερος κάτοικος του χωριού Ιιτάτε, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 40 χιλιομέτρων από το πυρηνικό εργοστάσιο και μέσα στη διευρυμένη ζώνη αποκλεισμού, που αποφασίστηκε την Δευτέρα.
Η ιαπωνική κυβέρνηση αποφάσισε την επέκταση της ζώνης αποκλεισμού γύρω από το εργοστάσιο εξαιτίας των υψηλών επιπέδων ραδιενέργειας μετά τον ισχυρό σεισμό και το τσουνάμι της 11ης Μαρτίου.
ΠΗΓΗ:Νewsbomb.gr