Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΜΕΡΚΕΛ:ΩΜΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Έχετε προθεσμία τριών ημερών να βρείτε λύσεις στο πολιτικό σας πρόβλημα
 Από τις Βρυξέλλες σήμερα το μεσημέρι υπήρξε τελεσίγραφο στην ελληνική κυβέρνηση μετά από πιέσεις της γερμανικής πλευράς προς την ελληνική κυβέρνηση το οποίο λέει τα εξής:
Ωμό τελεσίγραφο στην Ελλάδα από Μέρκελ«Έχετε προθεσμία τριών ημερών να βρείτε λύσεις στο πολιτικό σας πρόβλημα και να εμφανισθείτε με κυβέρνηση που μπορεί να εφαρμόσει ανεμπόδιστα τις ...
...αποφάσεις της 26ης Οκτώβρη».
Ήδη το τελεσίγραφο αυτό έχει μεταβιβαστεί και προς την πλευρά της ΝΔ και του Προέδρου της Δημοκρατίας και παίζει σημαντικό ρόλο αυτή τη στιγμή στις αποφάσεις Παπανδρέου- Σαμαρά.
Να σημειωθεί ότι από τις 2 σήμερα το μεσημέρι γίνεται μεγάλη σύσκεψη στη Λεωφόρο Συγγρού στελεχών της ΝΔ με τον κ. Σαμαρά, με κλειστές τις πόρτες για να μην υπάρξουν διαρροές, όπου διαμορφώνεται ένα νέο σκεπτικό για τη στάση της ΝΔ τις επόμενες ώρες με βασική όμως προϋπόθεση την άμεση παραίτηση Παπανδρέου.
Παράλληλα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει έρθει προσωπικά ο ίδιος σε επαφή με δύο κορυφαίους Έλληνες. ο ένας είναι πολιτικό πρόσωπο μεγάλης εμβέλειας που δεν ανήκει στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και ο άλλος είναι οικονομικός παράγοντας παγκόσμιου βεληνεκούς για να έχει τη συγκατάθεση του ενός εκ των δύο να αναλάβει την πρωθυπουργία ακόμη και σήμερα, μετά την αναμενόμενη παραίτηση Παπανδρέου.
Το μόνο αγκάθι αυτή την στιγμή στην όλη προσπάθεια είναι ότι δεν υπάρχει ακόμη το «ναι» από πλευράς Σαμαρά καθώς και τα νέα πρόσωπα από όλο το πολικό φάσμα ου θα επανδρώσουν το νέο υπουργικό συμβούλιο.
newsbomb.gr