Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

ΚΕΡΚΥΡΑ-ROTARY CLUB : ΑΛΛΑΓΗ ΗΓΕΣΙΑΣ !


Nέος Πρόεδρος  ο κ. Αλέξανδρος Βάβουλης.   


 
alexandros_vavoulis.jpg
Την Τετάρτη 4 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η αλλαγή ηγεσίας στον Ροταριανό  Όμιλο Κέρκυρας. Η τελετή έλαβε χώρα κατά την διάρκεια πανηγυρικής συνεστίασης που παρέθεσε ο Ροταριανός Όμιλος Κέρκυρας στο ξενοδοχείο CORFU PALACE.

     Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της θρησκευτικής και πολιτικής ηγεσίας του νησιού. Το παρόν έδωσαν ο πατέρας Παντελεήμων εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων, ο  Αρχιεπίσκοπος Ρωμαιοκαθολικών πατέρας Ιωάννης  Σπιτέρης, ο Περιφερειάρχης κ.κ. Σπυρίδων Σπύρου, ο Δήμαρχος κ.κ. Ιωάννης Τρεπεκλής ο Αντιδήμαρχος οικονομικών κ.κ. Ερωτόκριτος Καρύδης, ο Πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΚ κ.κ. Γεώργιος Μάμαλος, ο Περιφερειακός Αστυνομικός Υποστράτηγος κ. Δημήτριος Τσιότσιος, η Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου κ. Αναστασία Σαλή Παπασαλή, ο Αντιπρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου κ.κ. Σταύρος Κάτσιος, ο Αντιπρόεδρος του επιμελητηρίου Κέρκυρας κ.κ. Παύλος Μεταλληνός καθώς και πλήθος εκλεκτών φίλων και μελών του Ροταριανού ομίλου Κέρκυρας.

    Στα πλαίσια της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την συμβολή τους στις δράσεις του Ομίλου...
... ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Σπύρου  ο Δήμαρχος Κέρκυρας κ. Τρεπεκλής καθώς και το Επιμελητήριο της Κέρκυρας.

   Ακόμη κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και αλλαγή ηγεσίας το Ομίλου Ροταράκτ Κέρκυρας όπου ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Αδριαννός Σπύρου παρέδωσε την σκυτάλη του Ροταράκτ για το 2012-2013 στην κ. Μαρία Γεωργάτου.

   Στην τελετή αλλαγής ηγεσίας του Ροταριανόυ Ομίλου Κέρκυρας ο απερχόμενος πρόεδρος του ομίλου κ. Ιωσήφ Ψάϊλας παρουσίασε τον διοικητικό απολογισμό της παρελθούσης Ροταριανής Χρονιάς,  που κατά γενική ομολογία, το έργο ήταν πλούσιο σε ανθρωπιστικές, κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις.
    Νέος πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κέρκυρας για την Ροταριανή Χρονιά 2012-2013 ανέλαβε εκ νέου ο κ. Αλέξανδρος Βάβουλης.   
       Ο νέος πρόεδρος  παρουσίασε τις προγραμματισθείσας ενέργειες του ομίλου  για το αμέσως επόμενο διάστημα, αφήνοντας θετική εντύπωση εις τους παρευρισκομένους με την ποιότητα και τον πρωτότυπο και σημαντικό ανθρωπιστικό χαρακτήρα των δράσεων αυτών. Ολοκλήρωσε την εκδήλωση δίνοντας  το στίγμα της νέας ροταριανής χρονιάς που αφορά την επίτευξη της ειρήνης μέσω της προσφοράς.