Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΚΕΡΚΥΡΑ : ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΚΥΚΛΩΜΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ !!!!

Εξαρθρώθηκε ένα ακόμα κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στην Κέρκυρα


Προβολή φωτογραφίας σε μήνυμα
Προβολή φωτογραφίας σε μήνυμαΣυνελήφθησαν χθες (19.01.2014) το πρωί κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας από 38 έως 53 ετών για διακίνηση ναρκωτικών.
Στην κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε, κατά περίπτωση, τους συλληφθέντες βαρύνουν οι κατηγορίες της...
... σύστασης εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό την διακίνηση ναρκωτικών, της κατοχής εκρηκτικών υλών καθώς και της κατοχής κάνναβης.
Στην δικογραφία περιλαμβάνεται και ένας 31χρονος ημεδαπός ο οποίος είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα καθώς την (06.12.2013) είχε συλληφθεί από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας για κατοχή κοκαΐνης και ηρωίνης (σχετ. το από 07.12.2013 δελτίο τύπου μας) και φέρεται να είχε στο κύκλωμα  ηγετικό ρολό.
Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκε η συστηματική δράση του κυκλώματος από 
τις αρχές του 2013 το οποίο δραστηριοποιούνταν σε διάφορες περιοχές της Κέρκυρας και διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης, κάνναβης καθώς και της νεοεμφανιζόμενης ουσίας MDNA (μεθαμφεταμίνη).
Επίσης, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των συλληφθέντων, με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών και την παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης, δέκα δισκία απαγορευμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων, τρία κινητά τηλέφωνα ενώ στην οικία του 53χρονου ημεδαπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο δέματα με εκρηκτική ύλη (μπαρούτι) ένας πυροκροτητής και ένα αυτοσχέδιο φυτίλι.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Ανακριτή Κέρκυρας.