Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΟ:ΠΕΘΑΝΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ...

         Πέθανε ο Τάκης Παπαδημητρίου

Ένας από τους σπουδαιότερους σκόρερ στην ιστορία του Παναθηναϊκού, ο Τάκης Παπαδημητρίου, έφυγε από τη ζωή και σκόρπισε τη θλίψη στην οικογένεια του Τριφυλλιού.




Φτωχότερη είναι από την Πέμπτη 23/1 η οικογένεια του Παναθηναϊκού, αφού ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στην ιστορία της ομάδας ποδοσφαίρου, έφυγε από τη ζωή.
Ο Τάκης Παπαδημητρίου απεβίωσε μετά από...

... πολύμηνη ταλαιπωρία και άφησε ένα δυσαναπλήρωτο κενό. Εντάχθηκε στο ρόστερ του Παναθηναϊκού το 1968 και έμεινε για δέκα ολόκληρες σεζόν παιξε σε 161 παιχνίδια Α΄ Εθνικής και πέτυχε 47 γκολ. Κατέκτησε 4 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα.
Στα αξιοσημείωτα από την καριέρα του με τους «πράσινους» είναι η επίτευξη του 1600ού γκολ του συλλόγου στην ιστορία του πρωταθλήματος. Σημειώθηκε το 1976 εκτός έδρας επί του Παναιτωλικού, σε αγώνα που ο ΠΑΟ νίκησε δύσκολα με 3-2.
Τη θλίψη της εξέφρασε και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια του Τάκη Παπαδημητρίου. Το ήθος και η ευθύτητα που τον διέκριναν πάντα αποτελούν την καλύτερη κληρονομιά τόσο για τους οικείους του όσο και για τον Παναθηναϊκό τον οποίο αγάπησε και τίμησε με την προσφορά του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει".
Η κηδεία θα τελεστεί την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου στις 15:00 στον Ι.Ν. των Αγίων Πάντων στο Αίγιο.

prasinanea.gr