Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ !


Στο κύμα των εκδρομέων που εγκαταλείπουν το κλεινόν άστυ για να περάσουν τις μέρες του Πάσχα στην περιφέρεια, συγκαταλέγονται και οι εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας που άρχισαν ήδη τις ολιγοήμερες διακοπές.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, βρίσκεται ήδη από την Κυριακή των Βαΐων, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Γιάννενα. Ο κ. Παπούλιας θα παρακολουθήσει την περιφορά του Επιταφίου αλλά και την αναστάσιμη ακολουθία το Μ. Σάββατο, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου. Τα μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στο Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας.
Ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Άντα και τον αδελφό του Αντρίκο, βρίσκεται ήδη από το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης στην Ύδρα, που αποτελεί αγαπημένο προορισμό του πρωθυπουργικού ζεύγους.
Στην Πύλο, απ’ όπου κατάγεται, θα παρακολουθήσει την περιφορά του επιταφίου ο Πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς μαζί με την σύζυγό του Γεωργία. Το Μεγάλο Σάββατο όμως θα γιορτάσει την Ανάσταση του Θεανθρώπου στο Ναύπλιο, ενώ την Κυριακή θα μεταβεί στην Τρίπολη, όπου και θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις, στην κεντρική πλατεία της πόλης και στη συνέχεια θα επισκεφθεί την 124η ΠΒΕ (Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης), όπου θα ανταλλάξει ευχές με τους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες των Ενόπλων Δυνάμεων.
Την παράδοση «σπάει» η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, η οποία θα παραμείνει στην Αθήνα, χωρίς να αποκλείεται η επίσκεψή της την Κυριακή του Πάσχα σε κάποιο στρατόπεδο.
O πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης αναχώρησε τη Μεγάλη Πέμπτη για το κτήμα του στην Αταλάντη, όπου θα περάσει τις ημέρες αυτές οικογενειακώς.
Εκτός Αθηνών θα βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας, που δεν έχει αποφασίσει ακόμη όμως εάν θα επισκεφθεί την Καβάλα ή τα Τζουμέρκα, όπου έχει οικογενειακές ρίζες.
Στο νομό Ιωαννίνων θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής που βρίσκεται από τη Μεγάλη Πέμπτη στο χωριό Δολό Πωγωνιανής, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα.
ΠΗΓΗ:NEWSBOMB.GR