Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΚΕΡΚΥΡΑ:ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΡΕΠΕΚΛΗ.....


... Για τους "κακούς επαγγελματίες που αισχροκερδούν.
Καλά τα πήγε η Κέρκυρα τις ημέρες του Πάσχα, τόσο όσον αφορά την κίνηση όσο και τη φιλοξενία των χιλιάδων τουριστών, σύμφωνα με το Δήμαρχο Γιάννη Τρεπεκλή.
Ωστόσο, σε μεμονωμένες περιπτώσεις, παρουσιάστηκαν φαινόμενα αισχροκέρδειας επαγγελματιών τους οποίους προειδοποίησε ότι θα βρουν μπροστά τους το Δήμο Κέρκυρας αν συνεχίζουν να δυσφημούν την πόλη και το νησί με την κακή τους επαγγελματική συμπεριφορά. Μάλιστα, για την αποτίμηση της λειτουργίας της πόλης και των καταστημάτων της την εορταστική περίοδο αλλά και για το συντονισμό τη θερινή σαιζόν, ο κ. Τρεπεκλής θα συγκαλέσει σύσκεψη με τους εκπροσώπους των επαγγελματιών και το Επιμελητήριο εντός της εβδομάδας.
Εν τω μεταξύ, 16 προσαγωγές για παρεμπόριο πραγματοποίησαν τη Μ. Εβδομάδα οι άνδρες της Αστυνομίας και της Δημοτικής Αστυνομίας. Συνελήφθησαν  4 άτομα εκ των οποίων τρεις αλλοδαποί για επαιτεία και ένας ημεδαπός για παράβαση του Νόμου περί όπλων. Βεβαιώθηκαν  ένα πρόστιμο για κατάληψη οδοστρώματος, ένα για πλανόδιο εμπόριο και πραγματοποιήθηκαν τέσσερις κατασχέσεις σε αλλοδαπούς για πώληση ρολογιών και ψεύτικων κοσμημάτων χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα και επτά σε ημεδαπούς για πώληση λουλουδιών.
ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΧΑΙΑ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Ομαλά κύλησε η κίνηση στους δρόμους της Κέρκυρας τις ημέρες του Πάσχα καθώς, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Κέρκυρας Θεοχάρη Γιώτη, τα μέτρα που έλαβαν οι τοπικές αρχές και ο Δήμος Κέρκυρας απέδωσαν και οι οδηγοί συμμορφώθηκαν στις υποδείξεις.
Θετικός και ο απολογισμός όσον αφορά τα τροχαία στην άσφαλτο, αφού με εξαίρεση δύο περιστατικά υλικών ζημιών, δεν είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς ή θανάτους τις προηγούμενες ημέρες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ