Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ:ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ!

 Αλλά χάνει τον  Μαζνόφ που έπαθε διάστρεμμα.


Η προετοιμασία για το κρίσιμο ματς με τον Πανιώνιο ξεκινάει τη Δευτέρα (28/3) με τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς να έχει στη διάθεση του 5 ποδοσφαιριστές που εξέτισαν τις ποινές τους κόντρα στον ΠΑΟ. Αγωνία για τον Στολτίδη.

Η αναμέτρηση της Κερκύρας με τον Πανιώνιο την Κυριακή (3/4, 19:00) είναι δίχως αμφιβολία το ματς της χρονιάς για τους "Φαίακες" καθώς με νίκη κάνουν ένα καθοριστικό βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Όπως είναι φυσικό, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θέλει να έχει γεμάτο το "οπλοστάσιο" του γι' αυτό και στο ματς με τον Παναθηναϊκό την περασμένη αγωνιστική αποφάσισε να εκτίσουν την ποινή τους πέντε ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τους Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς, Δημήτρη Κοντοδήμο, Χρήστο Καλαντζή, Δημήτρη Γραμμόζη και Γιώργο Παρασκευαϊδη που επιστρέφουν στον αγώνα με τους Νεοσμυρνιώτες, δίνοντας στον Μαυροβούνιο τη δυνατότητα να καταστρώσει τα πλάνα του με μεγαλύτερη άνεση.

Ουσιαστικά το μόνο ερωτηματικό που απομένει να απαντηθεί είναι η συμμετοχή του Ιεροκλή Στολτίδη ο οποίος την Πέμπτη υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στο οικογενειακό δίτερμα και τώρα βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, με το ιατρικό επιτελείο να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει ο "Ιέρο" το ματς με τον Πανιώνιο.

Να σημειωθεί ότι η προετοιμασία για την Κυριακάτικη "μάχη επιβίωσης" ξεκινάει σήμερα (28/3) στις 11:00 το πρωί στις βοηθητικές εγκαταστάσεις στα Γαζάτικα, μετά το διήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Μπάντοβιτς στους παίκτες του.
Χάνει Πανιώνιο ο Μαζνόφ
 Ο παίκτης του "Φαιάκων"  είδε το πόδι του να γυρίζει στην σημερινή προπόνηση με αποτέλεσμα να πρηστεί ο αστράγαλος. Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ ο παίκτης έχει βαρύ διάστρεμμα και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου 10 μέρες.
 Αυτό σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί κόντρα στους "κυανέρυθρους" και πιθανότατα χάνει τον αγώνα με τον Εργοτέλη.
ΠΗΓΗSPORT24.GR