Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ.............

                                                      ...παμε πακέτο

Ένα από τα πιο όμορφα επεισόδια της τηλεοπτικής  εκπομπής πάμε πακέτο θα  έχουμε την δυνατότητα να δούμε  όλοι στους δέκτες μας σε λίγο στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA και που παρουσιάζει η εκπληκτική και πανέμορφη Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Το αποψινό επεισόδιο είναι γυρισμένο στην Κέρκυρα και στο φημισμένο Αχίλλειον και είναι σίγουρο πως η μοναδική παρουσιάστρια θα μας καθηλώσει για άλλη μια ακόμη φορά στους δέκτες μας.
H συνέχεια σε λίγο επί της οθόνης........
                                                                                          Nikola Souris

Βίκυ Χατζηβασιλείου,θετική σκέψη,γιόγκα,στρες,ξηρούς καρπούς,αποξηραμένα φρούτα,ισορροπίαΑπό αυτή την εβδομάδα, το πακέτο μας μεγαλώνει για να χωρέσει ακόμα περισσότερες ιστορίες και συναισθήματα. Η εκπομπή πλέον θα είναι δίωρη ενώ το περιεχόμενό της θα εμπλουτισθεί με μία πιο διευρυμένη τυπολογία θεμάτων, αλλά και με εξωτερικά γυρίσματα.Έτσι, τις επόμενες εβδομάδες η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα ανοίγει τα πακέτα της σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, με σκοπό να εκπληρώσει τις προσδοκίες, τις επιθυμίες και τα όνειρα των αποστολέων.Την Πέμπτη 31 Μαρτίου, στις 21:00, η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα ανοίξει μαζί μας δυο πακέτα πολύ διαφορετικά μεταξύ τους. Το άνοιγμα του πρώτου πακέτου, θα μας φέρει αντιμέτωπους με μια συγκλονιστική ιστορία. Δύο υιοθετημένες γυναίκες, που ζουν και οι δύο στην Κρήτη, εξέφρασαν παράλληλα την ίδια επιθυμία: να έρθουν σε επαφή για πρώτη φορά με την βιολογική τους οικογένεια, και να μάθουν αν έχουν αδέλφια. .... Τι ενώνει αυτές τις δύο γυναίκες και τις ιστορίες τους; Ποιες διαδοχικές αποκαλύψεις θα τις συγκλονίσουν; Το δεύτερο πακέτο έχει διαφορετικό περιεχόμενο, και θα μας ταξιδέψει σε δύο πανέμορφα νησιά .
Ellada news.gr