Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ....

…των Μακρυπούλια-Χατζηγιάννη;
Στα δίχτυα του ΣΔΟΕ το σκάφος των Μακρυπούλια-Χατζηγιάννη;Στο μάτι του ΣΔΟΕ έχει μπει το «ΖΕΜΙ», το σκάφος που πριν λίγο καιρό αγόρασε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σύντροφό του Ζέτα Μακρυπούλια σύμφωνα με κυριακάτικη εφημερίδα

Μπορεί το σκάφος να αγοράστηκε από τον τραγουδιστή έναντι του ποσού των 350.000 Ευρώ, η έρευνα του ΣΔΟΕ όμως, όπως αναφέρει η Real, αποκάλυψε πως το σκάφος ανήκει στην Ναυτιλιακή Εταιρία Πλοίων Αναψυχής και μάλιστα είναι δηλωμένο ως...
... «επαγγελματικό».
Σαν να μην έφτανε αυτό, ο αντιπρόσωπος της συγκεκριμένης εταιρίας και προηγούμενος ιδιοκτήτης του «ΖΕΜΙ» δήλωνε στην εφορία ετήσιο εισόδημα που δεν ξεπερνούσε τις 3.000 ευρώ ως «ιδιοκτήτης επιχείρησης τυροπιτών».
Όπως ήταν φυσικό, το σκάφος «δεσμεύτηκε» από το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με το πόθεν έσχες του, με αποτέλεσμα το επώνυμο ζευγάρι να έχει αναβάλει επ' αόριστον τα όποια σχέδια είχε για το παρθενικό του ταξίδι με το Βρετανικής κατασκευής «ΖΕΜΙ».
Σύμφωνα πάντως με δικό μας ρεπορτάζ, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης χρησιμοποιεί το σκάφος για επαγγελματική χρήση (σύμφωνα με πληροφορίες ο τραγουδιστής θέλει να το χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του ίδιου και των συνεργατών του ανά την Ελλάδα κατά τις περιοδείες του). Αξίζει επίσης να σημειωθεί, σύμφωνα πάντα με το δικό μας ρεπορτάζ, πως το σκάφος ανήκει σε κυπριακή εταιρία -πίσω από την οποία βρίσκονται ο ίδιος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο πατέρας του- κάτι που σημαίνει πως το ελληνικό ΣΔΟΕ δεν έχει καμία δικαιοδοσία σε εταιρία με έδρα άλλη χώρα.
gossip-tvgr