Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΚΕΡΚΥΡΑ:KKE KATA ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΟΥΔΗ....

 ...είναι γνωστή η προσπάθεια του κ. Καλούδη να εμφανιστεί ως εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ στο νομό και όχι μόνο.
Σε μια προσπάθεια να κρύψει τις τεράστιες πολιτικές ευθύνες, που έχει ο κ. Καλούδης, ο οποίος για πάρα πολλά χρόνια υπηρέτησε με πάθος την αντιλαϊκή πολιτική του ΠΑΣΟΚ, επιτίθεται στο ΚΚΕ και το Βουλευτή του με αφορμή σχολιασμό που έκανε ο κ. Χαραλάμπους σε συνέντευξή του σε τοπικό κανάλι. Να θυμίσουμε ότι ο κ. Καλούδης ήταν...
... υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ το 2009, συνυποψήφιος με την κ. Γκερέκου και μέλος του Εθνικού του Συμβουλίου μέχρι τον Μάη του 2010. Υποστήριξε με όλες του τις δυνάμεις την πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και ως εκ τούτου το μνημόνιο.
Δεν προξενεί καμιά έκπληξη στους παροικούντες της Ιερουσαλήμ η προσπάθεια του κ. Καλούδη να εμφανιστεί ως εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ στο νομό και όχι μόνο. Ο κ. Καλούδης προσπαθεί να είναι υποψήφιος βουλευτής με κάποιο από αυτά τα κόμματα. Κοινή βάση τους είναι η πίστη τους στο ευρωμονόδρομο και μία άλλη διαχείριση του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος. Θέλουν να μας πείσουν ότι υπάρχει και «καλός καπιταλισμός» αποσπώντας την οικονομία από την πολιτική. Δικαίωμά τους. Όμως δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διαστρεβλώνουν τις θέσεις και την πρακτική του ΚΚΕ και του βουλευτή του.     
Το ΚΚΕ δίνει καθημερινά τη μάχη στους χώρους δουλείας, στα ξενοδοχεία, στα σούπερ μάρκετ, μαζί με τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους άνεργους, τους νέους, στις γειτονίες με στόχο την οργάνωση της πάλης τους ενάντια στα μονοπώλια και κάθε πολιτικό τους τσιράκι με στόχο το χτίσιμο μιας πλατιάς ενωτικής λαϊκής συμμαχίας που θα διεκδικεί την εξουσία απέναντι σε αυτούς που ρουφάνε τον πλούτο που παράγουν οι εργαζόμενοι.
Για αυτή την λαϊκή εξουσία παλεύει το ΚΚΕ. Μια εξουσία που κάποιοι εχθρεύονται γιατί θα τους στερήσει από τα αφεντικά τους. 
Το Γρ. Τύπου της ΝΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ