Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

ΚΕΡΚΥΡΑ:SOS ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ!


Τον κίνδυνο να κλείσει δύο μήνες το ‘Ιατρείο’ της Κέρκυρας επισημαίνει με ανακοίνωση της η πρόεδρος της Ιατροχειρουργικής εταιρείας Μαρία Μάνδυλα. 
Η κυρία Μάνδυλα υπογραμμίζει την προσφορά του ιατρείου, που επί 113 χρόνια έμεινε μια πόρτα ανοικτή για κάθε συμπολίτη μας και τονίζει ότι τα έξοδα, που κυρίως περιλαμβάνουν μισθοδοσία νοσηλευτικού και...

... διοικητικού προσωπικού, αναλώσιμο υλικό, λειτουργικά έξοδα και φορολογία ξεπερνούν κατά πολύ τα έσοδα από δωρεές, κουπόνια, εκδηλώσεις και ενοίκια. Ας σημειωθεί ότι το πιο σημαντικό έσοδο του ‘Ιατρείου’ από το κληροδότημα Δαλιέτου, στο οποίο διαχειριστής είναι ο Δήμος, για την περσινή χρονιά είχε μηδενική απόδοση! 
 Η κυρία Μάνδυλα τονίζει ότι θα είναι στίγμα για την Κέρκυρά και για τον πολιτισμό της, ο φάρος αυτός της προσφοράς, του εθελοντισμού να σβήσει ύστερα από ένα αιώνα παρουσίας. Το κενό θα είναι μεγάλο, μετά και τη μεταφορά του Νοσοκομείου εκτός της πόλης Καταλήγει ζητώντας την συμπαράσταση και τη βοήθεια των πολιτών  με οποιοδήποτε τρόπο. 
Σύνταξη: Μαρία Παγκράτη