Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

"ΣΦΑΓΗ"...ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ !


Η «σφαγή του Δράμαλη» έρχεται σύντομα στην αστυνομία μόλις δοθεί ο ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και ξεκινήσουν οι κρίσεις. Την ίδια ώρα –όλως περιέργως- στο ομιχλώδες τοπίο ήρθε να προστεθεί μόλις τα... 
ξημερώματα και η επίθεση στη Μicrosoft στο Μαρούσι με το παγιδευμένο με γκαζάκια βαν. 
Δυο μεγαλόσχημοι αξιωματικοί πάντως που επωφελήθηκαν τα μάλα επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και αναδείχθηκαν σε θέσεις κλειδιά, έσπευσαν να απαγκιστρωθούν με επιτυχία στο περιβάλλον του νέου υπουργού κ. Δένδια, συντάσσοντας και επαναφέροντας τις περιβόητες «λίστες προγραφών».
Στα πλαίσια αυτά ονειρεύονται να...

... υιοθετήσουν το «μοντέλο Αγγελάκου» που από Υποστράτηγος έγινε κατ’ ευθείαν Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ όταν έσκασε το φιάσκο με τη φυγή του Πάσσαρη στην οδό Ιππάρχου στο Ν. Κόσμο. Έτσι στο στόχο τους έχει μπει ο κατά γενική ομολογία ικανός Αντιστράτηγος Γρηγόρης Μπαλάκος και για να τον πλήξουν στέλνουν «επιβαρυντικά» δήθεν ραβασάκια στη Συγγρού. Αντίστοιχη τακτική ακολουθούν και για τον 2ο Αντιστράτηγο Δημήτρη Παπαδόπουλο, Αστυνομικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος. Κύκλοι που από συνήθεια διαβιούν στα υπόγεια, δεν του συγχώρεσαν ποτέ την ικανότητά του να πιάσει χωρίς απώλειες τον Βασίλη Παλαιοκώστα αμέσως μετά την απαγωγή του μεγαλοβιομήχανου Μυλωνά στη Θεσσαλονίκη. Ίσως επειδή τον Απρίλιο του 2009 και μετά τη δεύτερη απόδρασή του από τον Κορυδαλλό ο Παλαιοκώστας ξέφυγε στο Αλεποχώρι, όσο και αν το ογκώδες τζιπ του βαρυγκομούσε στις ανηφοριές των Μεγάρων. Και αν η απομάκρυνση του εκπροσώπου Κοκκαλάκη ήταν στο προσκήνιο φυσικό επακόλουθο, στο παρασκήνιο τα όσα τώρα συμβαίνουν, είναι μόνο η αρχή!
e-nikos.gr