Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ....


Ο πρωθυπουργός θα αναλάβει να πείσει για την αναγκαιότητα των μέτρων τους Βενιζέλο και Κουβέλη, οι οποίοι προσέρχονται στη συνάντηση «αγριεμένοι» αλλά και... ρεαλιστές.
 

Η κρισιμότερη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, από την οποία θα φανεί αν θα εγκιθεί το σκληρό πακέτο μέτρων της ελληνικής οικονομίας, πραγματοποιείται σε λίγες ώρες από τώρα. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα αναλάβει να πείσει τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση του αναφορικά με την...

... αναγκαιότητα τους.

Το εγχείρημα του, εκ των πραγμάτων, θεωρείται εξαιρετικά παρακινδυνευμένο καθώς και το περιεχόμενο του πακέτου χαρακτηρίζεται ακραίο απ΄ όλους, ακόμα και τα στελέχη του οικονομικού επιτελείου. Ωστόσο, κοινή είναι η αίσθηση στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά και στο υπουργείο Οικονομικών ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να ανοίξει ο δρόμος για τη δόση των 31,5 δισ. ευρώ, την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και την επιμήκυνση του χρόνου προσαρμογής της ελληνικής οικονομίας κατά 2 χρόνια, που είναι και το βασικό ζητούμενο.

Το θέμα όμως είναι αν θα πειστούν και οι κκ. Βαγγέλης Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προσέρχονται στη συνάντηση «αγριεμένοι» αλλά και …ρεαλιστές.

 parapolitika.gr