Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΤΗ ΣΑΜΟ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ....

...και στην Ικαρία και τους Φούρνους μαζι με τον Τέρενς Κουίκ και τον Χρήστο Ζώη


Ο Πρόεδρος του κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος θα επισκεφθεί σήμερα,  Πέμπτη (27 Σεπτεμβρίου 2012) την Ικαρία, προκειμένου να έχει στις 17:00 το απόγευμα συνάντηση με την Επιτροπή Στήριξης του Γηροκομείου Ικαρίας και να συζητήσει μαζί τους την απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου για αναστολή της λειτουργίας του γηροκομείου.

Ο Πάνος Καμμένος θα συνοδεύεται από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...
... Τέρενς Κουίκ, τον Εκπρόσωπο του κινήματος Χρήστο Ζώη, την Πολιτευτή Σάμου Λαμπρινή Βατούγιου και μέλη της συντονιστικής Επιτροπής.

Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012 ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ έχοντας και την Κοινοβουλευτική Εκπροσώπηση του Νομού Σάμου, θα επισκεφθεί τους Φούρνους, όπου εκεί θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Φούρνων και πολίτες του νησιού.

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 ο Τέρενς Κουίκ θα επισκεφθεί  για 2η φορά την Σάμο, όπου θα έχει συναντήσεις με τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου, τον Δήμαρχο Σάμου, τον Λιμενάρχη και τον Αστυνομικό Διευθυντή.

Επίσης θα έχει συναντήσεις με αντιπροσωπείες της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου, της Ένωσης Οινοποιητικών Συνεταιρισμών, του Συλλόγου των Κτηνοτρόφων, του ΚΤΕΛ Σάμου και αντιπροσωπεία των απλήρωτων εργαζομένων της Κοινοφελούς Εργασίας στη Μ.Κ.Ο. «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ». 

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα συνοδεύεται και θα έχει συνεργασία με τους Πολιτευτές, Χατζημιχάλη Κώστα και Γαρυφάλλου Γιώργο αλλά και τους συντονιστές του Κινήματος, προκειμένου να καταγράψει όλα τα άμεσα προβλήματα που πρέπει ο ίδιος να προωθήσει, είτε με κοινοβουλευτικές διαδικασίες στη Βουλή είτε, στα αρμόδια Υπουργεία.