Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ ΤΩΡΑ: ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ....

…στα χαρακώματα αναρχικοί, χρυσαυγίτες και ΕΛΑΣ.
          Εμπόλεμη ζώνη η Ν. Αλικαρνασσός 
Εμπόλεμη ζώνη η Ν. Αλικαρνασσός - Αναρχικοί, Χρυσαυγίτες και ΕΛΑΣΜε κατεύθυνση την λεωφόρο Ικάρου κινήθηκε η πορεία των αντιεξουσιαστών κατά της Χρυσής Αυγής που έχει μετατρέψει την Ν. Αλικαρνασσό σε ... εμπόλεμη ζώνη. Μέλη της Χρυσής Αυγής φορώντας κράνη και κρατώντας ρόπαλα παρατάχθηκαν στην είσοδο του γραφείου επί της οδού Ηροδότου.
Αντίστοιχα οι αντιεξουσιαστές είχαν στηθεί έξω στο προαύλιο της εκκλησίας του Αγιου Νικολάου και τα μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου φορώντας κουκούλες και κρατώντας ξύλα. Το κλίμα χαρακτηρίζεται εκρηκτικό ενώ...

... μια κλούβα τις αστυνομίας σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί η σύρραξη στάθμευσε στην οδό Ηροδότου κόβωντας την οπτική επαφή μεταξύ των δυο ομάδων. Το συλλαλητήριο που οργάνωσαν για μια ακόμα φορά οι αντιεξουσιαστές απο νωρίς σήμανε συναγερμό στις αρχές με δεκάδες αστυνομικούς να βρίσκονται γύρω απο το χώρο που στεγάζεται ο σύνδεσμος αποκλείοντας ουσιαστικά οποιαδήποτε πρόσβαση στο σήμειο. Διμοιρίες τις αστυνομίας, περιπολικά και δικυκλιστές της ομάδας ΔΙΑΣ περιπολούν διαρκώς.
Ανα τακτά χρονικά διαστήματα αναρχικοί και χρυσαυγίτες αντάλασσαν συνθήματα. Ωστόσο η πορεία των αντιεξουσιαστών συνεχίζεται στους κεντρικούς δρόμους της Αλικαρνασσού και αυτή την ώρα βρίσκονται στην οδό Αρτεμισίας και κατευθύνονται στο παλιό δημαρχείο της Αλικαρνασσού προκειμένου να πραγματοποιήσουν λαϊκή συνέλευση όπου εκεί έχουν καλέσει και τους πολίτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κάτοικοι της Νέας Αλικαρνασσού παρακολουθούν τα τεκταινόμενα από τα μπαλκόνια των σπιτιών τους και τα καφενεία της περιοχής  και βρίσκονται ουσιαστικά εν μέσω διασταυρούμενων πυρών.
Eglimatikotita