Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Η ΕΡΓΑΣΙΟΜΑΝΗΣ...

                                           …Γερμανίδα χωρίζουν !
ΙΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Ο τεμπέλης Έλληνας και η εργασιομανής Γερμανίδα χωρίζουν [βίντεο]
Τέσσερις -όχι τυχαίοι γείτονες- βιώνουν τα προβλήματα της συμβίωσης στην ίδια πολυκατοικία. Ο λόγος για έναν «τεμπέλη» Έλληνα που είναι παντρεμένος με μία «εργασιομανή» Γερμανίδα, μία διαλλακτική Ισπανίδα και ένα Βρετανό που ανησυχεί για το μέλλον του ζευγαριού.
Πρόκειται για την πρωτότυπη μικρού μήκους ταινία με το όνομα, «A Very European Break Up», του Βρετανού δημοσιογράφου, σεναριογράφου και σκηνοθέτη Μπομπ Ντέχαμ. Το βίντεο το οποίο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, πραγματεύεται ...

...την ζωή αυτών των ανθρώπων, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν ουσιαστικά τις αντίστοιχες χώρες της Ευρωζώνης.
Ο Γκρέκο είναι παντρεμένος εδώ και μία δεκαετία με την Ζερμέν. Ο Γκρέκο είναι ένας άνδρας που κάθεται σπίτι, δεν δουλεύει και έχει αφήσει εκατοντάδες λογαριασμούς απλήρωτους. Η Ζερμέν, αποφασίζει να εξεγερθεί μην αντέχοντας αυτήν την κατάσταση καθώς είναι η μοναδική που εργάζεται στο σπίτι.
Καθώς τσακώνονται, εμφανίζεται η Εσμεράλδα, μία νεαρή Ισπανίδα η οποία προσπαθεί να συμφιλιώσει το ζεύγος λέγοντας πως ο ένας προσφέρει στον άλλον, ενώ χαρακτηριστική είναι η ατάκα της απευθυνόμενη στην Ζερμέν, «ο Γκρέκο σε βοηθά να αναπτυχθείς».
Κάποια στιγμή εμφανίζεται και ο φλεγματικός Βρετανός ο οποίος ανησυχεί για την τύχη του ζευγαριού λέγοντας πάντως πως εάν δεν λύσουν τις διαφορές τους τότε θα τους συμπαρασύρουν όλους στον όλεθρο.
Τελικά με μία «ελληνική συγγνώμη», το ζεύγος τα ξαναβρίσκει...


iefimerida.gr