Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΜΟΙΡΑΣΕ 100 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Ο ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ....

…για τον αγώνα με την ΒΕΡΟΙΑ ,παρουσία  των παικτών Κοντοδήμου και Κρητικού,στο 3ο Λύκειο Κέρκυρας

 «Συγχαρητήρια» από Γατσούλη, «να αγαπήσετε την ομάδα» ζήτησε ο Δούσης.
*Άντε και καλή αρχή... Σεφτές σήμερα, Παρασκευή (23/11), για την προαναγγελθείσα δράση της ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα, της προσφοράς δωρεάς εισιτηρίων σε σχολεία του νησιού.
Πιο συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία των Φαιάκων, με... guests τους Δημήτρης Κοντοδήμο και Νίκο Κρητικό, βρέθηκε το πρωί στις εγκαταστάσεις του 3ου Γενικού Λυκείου Κέρκυρας και προσέφερε 100 εισιτήρια για τον κυριακάτικο (25/11) αγώνα με τη Βέροια, στο ΕΑΚ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League.
Κεντρικό πρόσωπο του μίνι event, που έλαβε χώρα στον προαύλιο χώρο, λίγο πριν από τις 10.00, o Κρητικός. Μαθητής γαρ στο 3οΛύκειο ο 18χρονος μέσος (έπαιξε κι αυτό το ρόλο του στην επιλογή του 3ου...), οπότε και γνώρισε τη σχετικά αποθέωση!
Πλην των δύο παικτών, την ΠΑΕ εκπροσώπησε ο αθλητικός διευθυντής, Ανδρέας Δούσης και ο γενικός αρχηγός, Αλέκος Αναλύτης και τους οποίους συνόδευσε ο Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου, Ηλίας Αλεξόπουλος. Ενώ το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος των Vourligans, Λευτέρης Χυτήρης.
Η παράδοση των εισιτηρίων (σε δύο λευκούς φακέλους) έγινε, δια χειρός Δούση, στον διευθυντή του Λυκείου (και άλλοτε δήμαρχο Λευκιμμαίων) Σπύρο Γατσούλη. Ο οποίος, κι εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στην κερκυραϊκή ΠΑΕ για την πρωτοβουλία της, παράλληλα με τις ευχαριστίες του για την επιλογή του Λυκείου του οποίου προϊσταται, γι’ αυτήν την πρώτη εφαρμογή της εν λόγω δράσης:
glikeio6
«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε την ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα –τόσο τη διοίκηση, όσο και τους ποδοσφαιριστές-, που μας έκαναν την τιμή να βρίσκονται σήμερα εδώ, κοντά μας και να μας προσφέρουν 100 εισιτήρια για τον αγώνα με τη Βέροια. Η ομάδα μας φέτος κάνει μια ωραία προσπάθεια και θέλει τη στήριξη του κόσμου και των μαθητών. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής, ως διευθυντής, που επιλέχτηκε το 3ο Λύκειο γι’ αυτήν την προσφορά. Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε καλή πορεία και καλή επιτυχία», τόνισε.
Ενώ, απ’ την πλευρά του, ο Ανδρέας Δούσης, σημείωσε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά για μας, που βρισκόμαστε εδώ. Επιλέξαμε το 3ο Λύκειο, για τον επιπλέον λόγο ότι εδώ φοιτά ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, ο Νίκος ο Κρητικός. Σήμερα, κάνουμε την αρχή μιας προσπάθειας που θα συνεχιστεί με επισκέψεις μας και σε άλλα σχολεία, ώστε, να ανοίξουμε μια νέα σελίδα, να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και να μην έχουμε στο νησί φιλάθλους μόνο των μεγάλων ομάδων, αλλά και φιλάθλους του ΑΟ Κέρκυρα. Ελπίζουμε την Κυριακή να μας βοηθήσετε και σταδιακά, να αγαπήσετε, ως φίλαθλοι, όλο και περισσότερο αυτήν την ομάδα».
glikeio5

corfusports.gr