Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΒΟΥΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ....

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΦΩΤΙΑ ....ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΑΨΑΝΕ.......

Κρυφή δημοσκόπηση δίνει ποσοστά κομμάτων που προκαλούν σοκ! Μοιάζουν
με εξωπραγματικά, συγκρίνοντάς τα με όσα έχουν δει έως σήμερα το φως της δημοσιότητας. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που η δημοσκόπηση δεν δημοσιοποιήθηκε αλλά θάφτηκε σε κάποια συρτάρια.

Ειπώθηκε όμως ότι εάν η εταιρεία που έβγαλε τα δημοσκοπικά στοιχεία, τα δημοσιοποιούσε, την επομένη θα είχε μπει στην μαύρη λίστα και δεν θα είχε δουλειά! Τι σημαίνει άραγε αυτό; Ότι οι δημοσκοπήσεις που μας ...


....τσαμπουνάνε είναι κατά παραγγελία των κομμάτων; Αυτό δεν σημαίνει;
Εμείς πάντως λέγαμε ότι εξωπραγματική δημοσκόπηση είναι να δείχνουν την ΝΔ να κρατάει τις δυνάμεις της παρά το ότι έχει...ξεσκίσει τον κοσμάκη με μέτρα-θανάτου!
Επειδή εμείς δεν είμαστε εταιρεία δημοσκόπησης ώστε να φοβόμαστε μην χάσουμε πελατεία, δίνουμε τα στοιχεία του... κρυφού γκάλοπ που προκαλούν σοκ!


ΣΥΡΙΖΑ              35%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  30%
ΝΔ                        14%
ΠΑΣΟΚ               4,3%
ΚΚΕ                       3,2%

Τα ποσοστά αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.Προφανώς πρόκειται για ενθουσιώδη, αυθόρμητη αντίδραση του κόσμου αμέσως μετά τα πρόσφατα γεγονότα με την ψήφιση των μέτρων.  Σίγουρα πάντως έχει στοιχεία που έχουν σχέση με την πραγματικότητα.Όπως ότι η ΝΔ μετά τα μέτρα διάλυσης της κοινωνίας που πέρασε, με 153 ψήφους από την Βουλή, οδηγείται και η ίδια σε βεβαία διάλυση. Όπως εξαφανίστηκε το ΠΑΣΟΚ την ίδια ακριβώς πορεία θα έχει και η ΝΔ. Άρα είναι σίγουρο ότι θα είναι τρίτο κόμμα με ποσοστά γύρω από το 15%. Οπότε ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή θα βρίσκονται στην πρώτη και δεύτερη θέση.