Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

"ΕΒΡΕΞΕ" ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1500 ΛΕΠΤΑ....


Τόσο χρειάστηκε ο Φορναρόλι για να σπάσει την κατάρα που τον κρατούσε μακριά από το σκοράρισμα. Ο φορ του Παναθηναϊκού είχε να ματώσει τα δίχτυα από τον Απρίλιο του 2011.
Σε μία μέρα που οι ουρανοί έχουν ανοίξει διάπλατα, άνοιξε και ο δρόμος για την επιστροφή στα γκολ για τον Ουρουγουανό επιθετικό του Παναθηναϊκού, Μπρούνο Φορναρόλι. Ο 25χρονος σκόραρε δύο φορές κόντρα στην Προοδευτική στον αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας και έβαλε τέλος σε ένα απίστευτο αρνητικό σερί το οποίο τον κρατούσε μακριά από το γκολ για περίπου 1,5 χρόνο.
Τελευταία φορά που ο Φορναρόλι είχε πανηγυρίσει ήταν στις...

... 10 Απριλίου του 2011, όταν σε αγώνα ε τη φανέλα της Νασιονάλ της Ουρουγουάης είχε πετύχει πάλι δύο γκολ στη νίκη (0-3) σε βάρος της Τακουαρεμπό. Από τότε αγωνίστηκε 329 λεπτά με την ομάδα της Λατινικής Αμερικής χωρίς να πετύχει γκολ και η συνέχεια δόθηκε στην Ιταλία...
Στη γειτονική χώρα αγωνίστηκε τη σεζόν 2011-12 με τη φανέλα της Σαμπντόρια που είχε πέσει στην Serie B και σε 11 ματς (4 βασικός, 7 αλλαγή) έφτασε τα 359 λεπτά ξηρασίας. Με τους Μπλουτσερκιάτι δεν έμελλε να σκοράρει ποτέ και το καλοκαίρι του 2012 πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.
Gazzetta.gr