Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

ΔΩΡΕΑ ΜΑΜΟΥΘ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ....


Ακόμα υπάρχουν άνθρωποι: 

Ο ιδιοκτήτης του "Τιτάνια" άφησε κληρονομιά στον σύλλογο τις μετοχές του

Ο 70χρονος ιδιοκτήτης του "Τιτάνια", Κωνσταντίνος Μαλάμος άφησε όλες τις μετοχές του ξενοδοχείου στον σύλλογο

 
Μία δωρεά -μαμούθ προς το «Χαμόγελο του Παιδιού» έκανε μετά θάνατον ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Τιτάνια» ο οποίος είχε ακούσει ότι τον τελευταίο καιρό ο σύλλογος αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα κι έτσι αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στη διαθήκη του.
Ο 70χρονος Κωνσταντίνος Μαλάμος, απόγονος της γνωστής οικογενείας Πεσμαζόγλου πριν από δύο μήνες άφησε την τελευταία του πνοή και αν και ήθελε πολύ να αποκτήσει οικογένεια, ωστόσο ο γάμος τη δεκαετία του '80 με την Ντέπυ Χανδρή ήταν σύντομος χωρίς την απόκτηση παιδιών.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», επιχειρηματίας φέρεται να αφήνει στη διαθήκη του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του κεντρικού ξενοδοχείου επί της οδού Πανεπιστημίου στον σύλλογο «Χαμόγελο του Παιδιού» με τον ρητό όρο να φροντίζει για την εύρυθμη λειτουργία του και τα έσοδα από την ξενοδοχειακή επιχείρηση να καλύπτουν τις ανάγκες των παιδιών.
Παράλληλα, άφησε ένα μεγάλο μέρος της κινητής και ακίνητης περιουσίας του στις ανιψιές του και σε συγγενείς αλλά επιθυμία του ήταν το ξενοδοχείο Τιτάνια να περάσει στο σύλλογο Το Χαμόγελο του Παιδιού.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Γιαννόπουλος επιβεβαίωσε με δηλώσεις στην εφημερίδα τη δωρεά -μαμούθ, τονίζοντας ότι μόλις την προηγούμενη εβδομάδα γνωστοποιήθηκε στο «Χαμόγελο» η είδηση και πως ακόμη η διαδικασία είναι σε εξέλιξη. «Για εμάς ήταν ένα τεράστιο δώρο. Πέσαμε από τα σύννεφα. Θα τιμήσουμε με τον καλύτερο τρόπο αυτόν τον άνθρωπο που θέλησε να βοηθήσει τα παιδιά μας» ανέφερε.
πηγή: espresso.gr