Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

ΚΕΡΚΥΡΑ : ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ....  Συνελήφθη ημεδαπός για καλλιέργεια φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης στην Κέρκυρα  

Εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 20 δενδρύλλια ύψους από 12 εκατοστά έως  1,5 μέτρο περίπου καθώς εξοπλισμός


 Συνελήφθη χθες (08.08.2014), το βράδυ από αστυνομικούς  του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, 51χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα σε έρευνα που πραγματοποίησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας στην οικία του 51χρονου, παρουσία εκπροσώπου της Δικαστικής Αρχής, διαπιστώθηκε στον εξωτερικό χώρο αυτής να έχει φυτέψει και να καλλιεργεί 13 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 35 εκατοστά έως 1,5 μέτρο περίπου, ενώ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στην κατοικία του είχε φυτέψει επτά δενδρύλλια κάνναβης  υδροπονικής καλλιέργειας ύψους από 12 έως 50 εκατοστά περίπου. Επίσης, κατασχέθηκε και ο εξοπλισμός (ειδικός φωτισμός και άλλα) που χρησιμοποιούσε για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων.


Ο 51χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.      

Συνελήφθη ημεδαπός στην Κέρκυρα για χρέη προς το Δημόσιο
Συνελήφθη την Παρασκευή  (08.08.2014), το πρωί στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς  του Αστυνομικού Τμήματος Αχιλλείων, 31χρονος ημεδαπός, για μη καταβολή βεβαιωμένων οφειλών προς το Δημόσιο.
Σε βάρος του 31χρονου εκκρεμούσε παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κέρκυρας, για μη καταβολή βεβαιωμένων οφειλών προς το Δημόσιο, που ανέρχονται στο ποσό των (168.954,69) ευρώ.
Ο 31χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.