Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

ΚΕΡΚΥΡΑ : ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ!!!!

Συνελήφθη ημεδαπός για κλοπή δίκυκλης μοτοσυκλέτας

Συνελήφθη την Τετάρτη (13.08.2014) το βράδυ στην πόλη της Κέρκυρας, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, 25χρονος ημεδαπός, για κλοπή δίκυκλης μοτοσυκλέτας.



Ο 25χρονος εντοπίστηκε, από τους αστυνομικούς,  κατά την διάρκεια συντονισμένων ελέγχων που πραγματοποιούνται στην πόλη της Κέρκυρας, και από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της κλοπής δικύκλου, την Παρασκευή (01.08.2014).



Η μοτοσυκλέτα επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη της.



Ο 25χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.


Συνελήφθη ημεδαπός  στην Κέρκυρα για υποκλοπή μεταφορικού έργου

Συνελήφθη την Κυριακή (10.08.2014) το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κέρκυρας, 63χρονος ημεδαπός, για υποκλοπή μεταφορικού έργου.



Σε βάρος του 63χρονου και ενός ακόμη 74χρονου ημεδαπού σχηματίστηκε, από το Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας, δικογραφία πλημμεληματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της υποκλοπής μεταφορικού έργου, καθώς όπως διαπιστώθηκε ο 63χρονος μετέφερε, έναντι χρηματικής αμοιβής, από το αεροδρόμιο της Κέρκυρας, δύο αλλοδαπούς επιβάτες, με λεωφορείο ιδιωτικής χρήσης, ιδιοκτησίας του 74χρονου.



Ο  63χρονος οδηγός οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας. 


Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί στην Κέρκυρα, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθησαν την Τετάρτη (13.08.2014) το απόγευμα στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, τρείς ημεδαποί 24,26 και 29 ετών για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Οι τρείς ημεδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών κατά την διάρκεια μεταξύ τους αγοραπωλησίας ναρκωτικών ουσιών  το απόγευμα της 13.08.2014 στην πόλη της Κέρκυρας.
Σε διαδοχικές έρευνες που ακολούθησαν , βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή και  στο αυτοκίνητο όπου επέβαιναν η 29χρονη και ο 24χρονος τέσσερις νάιλον συσκευασίες (φιξάκια) με ηρωίνη συνολικού βάρους (3,7) γραμμαρίων περίπου, τις οποίες προμηθεύτηκαν από τον 26χρονο, ενώ στην κατοχή του 26χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και τρείς νάιλον  συσκευασίες (φιξάκια) με ηρωίνη, συνολικού βάρους (2,7) γραμμαρίων περίπου.
Οι τρείς συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κερκύρας.


Συνελήφθη αλλοδαπός  με ευρωπαϊκό  ένταλμα σύλληψης στο αεροδρόμιο της  Κέρκυρας


Συνελήφθη την Πέμπτη (14.08.2014) το απόγευμα στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κέρκυρας, 58χρονος υπήκοος Πολωνίας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης.
Ο 58χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς κατά την διάρκεια διαβατηριακού ελέγχου και όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις Πολωνικές Αρχές, για απάτη και πλαστογραφία.
Ο 58χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Κέρκυρας.