Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΚΕΡΚΥΡΑ:ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ


Στοχευμένες αστυνομικές έρευνες από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί για  κατοχή ...

... ακατέργαστης κάνναβης
Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής  και διακίνησης ναρκωτικών συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, το τελευταίο χρονικό διάστημα, σε
  διαφορετικές αστυνομικές επιχειρήσεις,   τέσσερις (4) ημεδαποί για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και παράνομης οπλοφορίας.
Ειδικότερα συνελήφθη αρχικά , την Δευτέρα (31-10-2011) το μεσημέρι, στον Ποταμό Κέρκυρας, 26χρονος  ημεδαπός διότι κατά την διενέργεια  ελέγχου ανευρέθηκε στην κατοχή του:
o       Μικροποσότητα  ακατέργαστης κάνναβης
o       Πτυσσόμενη μεταλλική αστυνομική ράβδος
o       Ξύλινο ρόπαλο
Στην συνέχεια με την παρουσία δικαστικού λειτουργού και την συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του , στην οποία διέμενε μαζί με τον 23χρονο ανευρέθηκε επίσης μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Επιπλέον, σε διαφορετικές αστυνομικές έρευνες,  συνελήφθησαν  χθες (1-11-2011) το μεσημέρι, στην  Κέρκυρα, ένας 54χρονος ημεδαπός και ένας 33χρόνος ημεδαπός διότι  στην κατοχή τους ανευρέθηκε  μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.