Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΕΡΚΥΡΑ : ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑ !!!

Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος –μπαρ, αλλοδαπή   υπήκοος Βουλγαρίας,  στην Κέρκυρα,  για μαστροπεία
Η Ηηηξμκ    συλληφθείσα, εξωθούσε στην πορνεία 24χρονη ημεδαπή    
Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑΜια ακόμη υπόθεση μαστροπείας διαπιστώθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος-μπαρ στην Κέρκυρα.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθη κατά την αυτόφωρη διαδικασία, στο πλαίσιο στοχευμένης επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, η 46χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος, με την κατηγορία της μαστροπείας.

Η σύλληψη της 46χρονης πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή (11.09.2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, κατά την διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, η οποία διαρθρώθηκε σε επιμέρους  στάδια, (αστυνομικός-πελάτης, προσφορά ερωτικής συνεύρεσης, παραλαβή προσημειωμένου χρηματικού ποσού από την υπεύθυνη λειτουργίας, αστυνομική επέμβαση), κατά την οποία διαπιστώθηκε η προώθηση στην πορνεία 24χρονης ημεδαπής εργαζόμενης του καταστήματος.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στους χώρους του καταστήματος,  βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 140 ευρώ μεταξύ των οποίων και το προσημειωμένη χρηματική αμοιβή της 24χρονης καθώς και μάρκες οι οποίες αντιστοιχούσαν σε χρηματικές αμοιβές.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ τα χρήματα που κατασχέθηκαν παραδόθηκαν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.